Remont mieszkania
Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
Remont mieszkania
Post autor: MarGac »
Szukam solidnej i niedrogiej ekipy remontowej do generalnego remontu mieszkania 68 m2. Mieszkanie w bloku z lat 80 tych, babcine, dopiero kupione. Mieszkanie chcę przeznaczyć na wynajem i szukam dobrej firmy remontowej z Łodzi, która w miarę sprawnie uwinie się z remontem. Znalazłam firmę Glazdekor https://glazdekor.pl i w sumie spodobała mi się oferta. Czy znacie tą firmę? Czy ewentualnie możecie polecić kogoś z Łodzi?
Re: Remont mieszkania
Post autor: aspirinaa »
Jeśli mamy problem z malowaniem, to co poradzicie? Chodzi o to, że nie wiemy dlaczego farba lateksowa odchodzi od ściany i jak tego uniknąć w przyszłości. Czy to jest problem ogólnie z wygruntowaniem, mokrą podstawą, czy coś jeszcze ?
Post autor: antośkaa »
Całkiem dobrym rozwiązaniem jest też jednak https://wawel-service.pl/ . Jeśli chodzi o wybór mieszkań to moim zdaniem oferta jest całkiem atrakcyjna, dodatkowo mieszkania znajdują się w dogodnych lokalizacjach
Post autor: Lucek »
Jak wymieniacie drzwi wejściowe podczas remontu to warto wybrać coś porządnego. Nam zależało przede wszystkim na tym, aby drzwi dobrze chroniły nas przed dźwiękami z klatki schodowej. Wybraliśmy drzwi akustyczne KMT i są świetne. Izolację akustyczną mają na poziomie 43 dB - to dużo i świetnie się sprawdzają.
Post autor: jureek »
Moim zdaniem, moglibyście być zainteresowani produktami jak pompy ciepła wydajność ze względu na ich efektywność. Zauważyłem, że firma ta cieszy się znakomitymi opiniami, a ich urządzenia są znane z wysokiej jakości wykonania.
Post autor: olkaa »
Czy wiecie może jaka farba do drewna na zewnątrz ? Właśnie nie tak dawno natrafiłam na tą ofertę i według mnie jest ona bardzo atrakcyjna, dodatkowo też farby jakie można tutaj kupić są porządnej jakości
- wojo
Współpraca z elektrykiem jest bardzo ważna, nie tylko w trakcie remontu. Myślę, że odpowiednim rozwiązaniem będzie elektryk - usługi elektryczne Zagnańsk, Kielce - Elpro: https://elpro-mk.pl/ . Zapoznajcie się koniecznie z ofertą tej firmy.
Post autor: emi9922 »
Widzę, że pojawiają się u Was konkretne plany remontowe. Ja również chętnie wykonam kilka zmian w swoim mieszkaniu. Muszę tylko kupić lakier z efektem lustra , poczekać na ładniejszą pogodę, bo wolę robić to na zewnątrz, no i będę działała. Oczywiście na początek muszę sprawdzić kilka porad online. Głównie zadbam o nowe dodatki w domu, które przerobię ze starych.
Post autor: eemilka »
Myślę, że zainteresuje was jednak paleta kolorów dekoral satynową . Z tego co widziałam to sporo osób zachwalało sobie tą ofertę jeśli chodzi o zakup farb, a do tego wybór jest wielki
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo