Cześć!
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi gdzie szukać dobrej jakości wyposażenia do gabinetu kosmetycznego. Zależy mi przede wszystkim na jakości i skuteczności przede wszystkim w zakresie modelowania sylwetki i twarzy. Macie w tym zakresie jakieś konkretny, pozdrawiam
Wyposażenie gabinetu kosmetycznego - modelowanie sylwetki
Szukasz rady, podpowiedzi? Dzielimy się tu wątpliwościami, opowiadamy o życiu prywatnym i nie tylko.
Re: Wyposażenie gabinetu kosmetycznego - modelowanie sylwetki
Post autor: Arikła »
W takim razie jeżeli będziecie szukali dobrej jakości propozycji w zakresie skutecznych urządzeń do modelowania sylwetki i jednocześnie poprawy wyglądu oraz kontur twarzy to na pewno warto wziać pod uwagę ofertę przygotowaną przez IFA pro u których będziecie mogli znaleźć taki sprzęt jak iMoos który również wykorzystujemy w naszym salonie kosmetycznym i zdecydowanie klientek nam nie brakuje
Post autor: Liśka »
Tutaj myślę, że jak najbardziej warto się zgodzić z wypowiedzią poprzedniczki ponieważ iMoos to przede wszystkim urządzenie które cechuje się jakością, wysoką funkcjonalnością i dużymi możliwościami wykonywanych zabiegów, które pozytywnie wpływają na stan sylwetki i jej odpowiednie modelowanie bez bólu i inwazyjnego działania.
Post autor: Binką »
O proszę dobrze wiedzieć, na pewno sprawdzę i oczywiście mam nadzieję że uda mi się również znaleźć coś odpowiedniego do swojego wnętrza. Sam właśnie się powoli rozglądam i rzeczywiście ciężko mieć jakiekolwiek zastrzeżenia co do Waszych wskazówek, także na pewno wezmę je sobie pod uwagę. Dzięki!
Post autor: Igiełcia32 »
Ogólnie sprzęt o którym piszą dziewczyny wyżej jest dostępny tutaj https://ifapro.pl/imoos/ i od razu będziecie mogły sprawdzić jak działa, na jakie problemy i jednocześnie jaka dokładnie została zastosowana w nich technologia że przynosi naprawdę realne korzyści dla sylwetki i kontur twarzy. Daj znać jak już na coś się zdecydujesz
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo