alimenty - najlepszy prawnik

Rozmawiamy tu o sprawach rodzinnych, małżeństwie, związkach, wychowaniu dzieci. Opowiedz o swoich radościach, problemach i wątpliwościach.
Piotr k.

alimenty - najlepszy prawnik

Post autor: Piotr k. »

Hej. Potrzebuję skonsultować z prawnikiem kwestię alimentów. Kogo polecacie do takiej sprawy? Trafiłem w necie na Legaleo - Kancelarię Wojas Pawlak. Mają dobre opinie i podobno najlepiej na śląsku znają się na sprawach rodzinnych. Czy tee opinie są faktycznie prawdziwe? Ktoś z Was korzystał z ich usług?
judyta88

Re: alimenty - najlepszy prawnik

Post autor: judyta88 »

Odnoszę wrażenie, że Mateusz Mickiewicz wydaje się być głównie zainteresowany zdobywaniem klientów i pobieraniem opłat, zamiast skupiać się na rzeczywistym rozwiązywaniu problemów prawnych klientów. Ktoś kto pcha się na świecznik, nie może być dobrym prawnikiem. Takie moje zdanie.
Justynka99

Post autor: Justynka99 »

Ja korzystałam z Legaleo i jestem bardzo zadowolona. Pomogli mi napisać pozew, uzasadnić wysokość alimentów i nie musiałam martwić się o formalności. Wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych zastrzeżeń :)
drake

Post autor: drake »

Jeżeli potrzebujecie wsparcia w postępowaniu karnym w Niemczech, warto rozważyć pomoc specjalistów. Adwokat sprawy karne w Niemczech https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ może zapewnić kompleksową obsługę, od doradztwa po reprezentację przed sądem. Taka pomoc jest nieoceniona, zwłaszcza gdy chodzi o zawiłości niemieckiego prawa karnego.
ODPOWIEDZ