tanie leki
Rozmawiamy tu o sprawach rodzinnych, małżeństwie, związkach, wychowaniu dzieci. Opowiedz o swoich radościach, problemach i wątpliwościach.
tanie leki
Post autor: kasia12456 »
gdzie kupić najtaniej leki? szukam dla seniora, który narzeka że w jego starej aptece leki mocno podrożały, żeby nie robić maratonu po aptekach wolę zrobić rozeznanie
Re: tanie leki
Post autor: kamma »
Ja się kiedyś przeszłam po aptekach, bo wszędzie były duże podwyżki i chciałam sobie porównać ceny. No i zdecydowanie najtaniej moje leki wychodzą w dozie. Teraz kupuję już tam regularnie
Post autor: Marikar »
No właśnie ogromny plus DOZu jest taki, że pomimo tego, że wszystko drożeje, leki też wszędzie drożeją, u nich ciągle w tej samej cenie, od dłuższego czasu.
Post autor: turkusowa »
Fakt, ja tam kupuję regularnie i na pewno gdyby wprowadzili jakieś znaczące podwyżki cen to bym zauważyła. Ale póki co cąły czas kupuję moje leki w tych samych niskich cenach w dozie.
Post autor: stefaa »
No dobrze - nie od dzisiaj wiemy, jak wiele na rynku mamy leków i to najróżniejszego rodzaju. Dlatego warto mieć wgląd na takie informacje, jakie są dostępne na eubioco.eu. Tam dowiecie się - leki otc co to znaczy ? Co wyróżnia takie leki? Warto to wiedzieć...
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo