tanie leki

Rozmawiamy tu o sprawach rodzinnych, małżeństwie, związkach, wychowaniu dzieci. Opowiedz o swoich radościach, problemach i wątpliwościach.
kasia12456

tanie leki

Post autor: kasia12456 »

gdzie kupić najtaniej leki? szukam dla seniora, który narzeka że w jego starej aptece leki mocno podrożały, żeby nie robić maratonu po aptekach wolę zrobić rozeznanie
kamma

Re: tanie leki

Post autor: kamma »

Ja się kiedyś przeszłam po aptekach, bo wszędzie były duże podwyżki i chciałam sobie porównać ceny. No i zdecydowanie najtaniej moje leki wychodzą w dozie. Teraz kupuję już tam regularnie
Marikar

Post autor: Marikar »

No właśnie ogromny plus DOZu jest taki, że pomimo tego, że wszystko drożeje, leki też wszędzie drożeją, u nich ciągle w tej samej cenie, od dłuższego czasu.
turkusowa

Post autor: turkusowa »

Fakt, ja tam kupuję regularnie i na pewno gdyby wprowadzili jakieś znaczące podwyżki cen to bym zauważyła. Ale póki co cąły czas kupuję moje leki w tych samych niskich cenach w dozie.
stefaa

Post autor: stefaa »

No dobrze - nie od dzisiaj wiemy, jak wiele na rynku mamy leków i to najróżniejszego rodzaju. Dlatego warto mieć wgląd na takie informacje, jakie są dostępne na eubioco.eu. Tam dowiecie się - leki otc co to znaczy ? Co wyróżnia takie leki? Warto to wiedzieć...
ODPOWIEDZ