Auto przed zakupem

Wszystko o motoryzacji - o czym warto pamiętać, jak dbać o samochód, przeglądy, z jakich serwisów korzystać i jak nie dać się naciągnąć oszustom. Przepisy, ubezpieczenia i pomoc prawna w razie wypadku.
Fausti

Auto przed zakupem

Post autor: Fausti »

Hej! Podpowiedzcie, gdzie udać się z autem przed zakupem. Chciałabym sprawdzić, czy na pewno wszystko z nim ok. Kompletnie się na tym nie znam, moi znajomi to też nie są fani motoryzacji. A nie chcę wywalić pieniędzy w błoto...
Kondzio

Re: Auto przed zakupem

Post autor: Kondzio »

A skąd jesteś? Jak z Wielkopolski, to możesz podjechać tu https://dzierzan.bosch-service.pl/pl. Warsztat samochodowy w Kazimierzu Biskupim od lat zajmuje się moimi samochodami. Chłopaki profesjonalnie podchodzą do każdego problemu, nawet jeśli jest to jakaś drobnostka. Siostrę tam raz wiozłem z autkiem, które chciała kupić, wszystko posprawdzali i ostatecznie odradzili. Tak że naprawdę można na nich liczyć.
Kieras

Post autor: Kieras »

Jedź do kogoś zaufanego. No i nie bierz byle czego, a na pewno nie pierwszej lepszej oferty, jaką znajdziesz w necie. Ludzie lubią naciągnąć. Sprawdźcie przebieg, ik wszystkie najważniejszze elementy samochodu. Żeby potem nie było niespodzianki
Kozak

Post autor: Kozak »

Inwestycja w stary Volkswagen Garbus cabrio może być atrakcyjna dla kolekcjonerów i miłośników klasycznych samochodów. W zależności od wielu czynników, takich jak oryginalność elementów, rok produkcji i ogólny stan techniczny, cena takiego modelu może się różnić. Szczegółowe informacje na temat tego, jak kształtują się ceny, można znaleźć na stronie https://limanowa.in/aktualnosci/ile-kos ... brio/72452. Cenę mogą podnieść także rzadko występujące wersje kolorystyczne czy dodatkowe wyposażenie.
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Jestem zdania ,że instalacje gazowe do samochodu to idealna inwestycja. Czym więcej jeździcie waszym samochodem tym wcześniej się ona wam zwróci i zaczniecie jeździć taniej dzięki tańszemu paliwu jakim jest gaz lpg. Bardzo łatwo też sobie policzyć po przejechaniu ilu kilometrów taka instalacja nam się zwróci a jeśli nie wiecie jak to policzyć to poszukajcie w necie odpowiedniego kalkulatora.
ODPOWIEDZ