Fotograf ślubny

Niebawem Twój ślub? Podziel się swoimi obawami, radościami, opowiedz o zaręczynach i planach ślubnych. Polecaj salony ślubne, sale weselne, biżuterię.
Awatar użytkownika
Kobietka

Fotograf ślubny

Post autor: Kobietka »

Czy znacie jakiegoś sprawdzonego fotografa ślubnego? A może mieliście okazję współpracować z panem Słomińskim:? Szukam kogoś, kto wykona dla mnie naprawdę profesjonalną sesję ślubną.
Awatar użytkownika
sofia32

Re: Fotograf ślubny

Post autor: sofia32 »

Nie znam akurat tego, ale trudno znać wszystkich. Ja uważam, że najlepiej jest porównać kilka ofert. Dlatego zostawiam namiary na tego fotografa http://klapkowscy.com/ . Wykonują także filmy. Warto zobaczyć co oferują, bo mają ogromne doświadczenie w branży.
Awatar użytkownika
ula24

Post autor: ula24 »

Rafał Ogłaza ze Szczecina najlepszy. Wiele zdjęć ślubnych widziałam ale te jego to zupełnie inna klasa, jakość, pomysł. I do tego wcale nie trzeba zapłacić majątku. Można się szczegółowo dogadać jak ma wyglądać sesja, czego oczekujemy od zdjęć. Sympatyczny człowiek, z mega talentem. Nie tylko Szczecin wchodzi w grę.
Awatar użytkownika
cars

Post autor: cars »

Faktycznie ciężko jest znaleźć takiego dobrego i sumiennego fotografa w poszczególnych miejscowościach. Sama jakiś czas temu szukałam fotografia ślubna ruda śląska gdyż zależało nam na na prawdę dobrej jakości zdjęciach na weselu naszej siostry. Także już na przyszłość mamy takiego sprawdzonego fotografa. Zdjęcia jakie zrobił na ślubie siostry są wprost rewelacyjne i tak dokładne, że trudno uwierzyć iż robił je fotograf
Awatar użytkownika
kami992

Post autor: kami992 »

Możesz skorzystać z usług tego studia http://www.mijostudio.pl/ które ma świetne pakiety oraz atrakcyjne ceny usług. Mają w ofercie kilka pakietów z różnymi ofertami więc wystarczy tylko dobrać odpowiedni dla siebie i cieszyć się z efektów ich pracy. Na pewno będziesz zadowolona z cen jak i jakości usług a ponadto dzięki nim dostaniesz piękną pamiątkę na lata.
Awatar użytkownika
tidala

Post autor: tidala »

Czytałem ostatnio o tym na tej stronie https://ksgfoto.pl/
Awatar użytkownika
patrycja

Post autor: patrycja »

Ja jestem zachwycona fotografią ślubną michalgebal.pl. Koniecznie sprawdźcie jego portfolio. Istna magia!

obudowa termoutwardzalna
Awatar użytkownika
igakowalik

Post autor: igakowalik »

Ja również polecam michalgebal.pl. Byłam na weselu, na którym robił zdjęcia. Profeska!!
Awatar użytkownika
needu

Post autor: needu »

No tak, mamy różne doświadczenia, to i różnych specjalistów o zdjęć weselnych czy filmików możemy polecić. U nas na przykład dobrze sprawił się pan Marcin Orzołek , ale wiem, że każdy może mieć inne zdanie. U nas to jego portfolio zrobiło na mnie wrażenie i cieszę się, że się na niego zdecydowaliśmy. Ogólnie jest naprawdę ok.
Awatar użytkownika
igakowalik

Post autor: igakowalik »

O tak! Michał Gębal to osoba, która z sercem podchodzi do swojej pracy i tworzy niesamaowite zdjecia ślubne.
Awatar użytkownika
Bararr

Post autor: Bararr »

Suknia i Frak - świetna fotografka, bardzo polecam!
Awatar użytkownika
kamerzysta
Kontakt:

Post autor: kamerzysta »

A jak myślicie, czy fotografia ślubna z firmy Fotograf ślubny Nowy Sącz stoi na wysokim poziomie? podobają mi się ich zdjęcia ślubne ale wolę zapytać kogoś kto zna się bardziej.

kraków z ostatniej chwili
Kamerzysta Kraków, fotograf ślubny
Awatar użytkownika
martynaz

Post autor: martynaz »

Polecam serdecznie zaprzyjaźniony duet - https://zukistudio.com/ - dwóch fotografów, dwa różne spojrzenia, parę lat doświadczenia i pełne zaangażowanie :)
Awatar użytkownika
laura

Post autor: laura »

Po Waszych poleceniach zdecydowałam się sprawdzić portfolio Michała Gębala i jestem zachwycona, tym jak świetne zdjęcia robi. Piękna pamiątka na lata.
Awatar użytkownika
Snoopy

Post autor: Snoopy »

Temat nie jest rzadko poruszany, ale warto wiedzieć, że taki reportaż ślubny to nie jest prosta sprawa. Liczy się nie tylko to, czy my jesteśmy piękni i młodzi i czy fotograf ma dobry aparat, ale też jego wyczucie, czy sposób, w jaki na nas patrzy. Sama nie za bardzo wiem, kogo wybiorę, ale na pewno pieniążki nie będą mnie ograniczać.
Awatar użytkownika
Edytka291

Post autor: Edytka291 »

Dla mnie kwestia zdjęć była priorytetowa. W końcu ślub się bierze raz w życiu więc trzeba mieć z niego idealną pamiątkę czyli zdjęcia. Mi na szczęście udało się znaleźć świetnego fotografa. Zdjęcia dla nas robił Pan Patryk Wolański. Tutaj https://www.patrykwolanski.pl/ możecie zerknąć na przykłady jego reportaży ślubnych.
Awatar użytkownika
sarakolo

Post autor: sarakolo »

Fotograf śluby Michał Gębal tworzy prawdziwe cuda! Zdjęcia, które robi są niezwykle klimatyczne i idealnie dopracowane. Czuć prawdziwe emocje, jakie towarzyszyły parom tego dnia. Sprawdźcie sami jego portfolio
Awatar użytkownika
sara93

Post autor: sara93 »

Miałam okazję poznać fotografa ślubnego Michała Gębala i w pełni podzielam zachwyt nad jego twórczością ;)
Awatar użytkownika
cudak
Kontakt:

Post autor: cudak »

Polecam Bielak Studio to fotograf na wesele, z którego usług miałem okazję korzystać, efekt powala z nóg, a ceny niewygórowane.
Bonni32

Post autor: Bonni32 »

Natomiast jeśli do sesji zdjęciowych i jednocześnie swojego studia fotograficznego będziecie potrzebowali dobrej jakości w zakresie aparatów cyfrowych, akcesoriów fotograficznych i aparatów analogowych to jak najbardziej warto zapoznać się z ofertą przygotowaną przez Foto-Szop gdzie znajdziecie różne rozwiązania tutaj https://foto-szop.pl/aparaty-analogowe-c-1679.html. Warto się przekonać i co najważniejsze podjąć przemyślaną decyzję do realizacji konkretnych prac. Pozdrawiam!
Polonsky22

Post autor: Polonsky22 »

Jakiego fotografa najlepiej na ślub?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ODPOWIEDZ