Gdzie kupić hiszpańskie płytki do łazienki?

Wszystko o urządzaniu wnętrz, dekoracjach, dodatkach, meblach i ich przeróbkach. Widzieliście ciekawe rozwiązania u Doroty? Napiszcie o nich!
Awatar użytkownika
Sylwia-80

Gdzie kupić hiszpańskie płytki do łazienki?

Post autor: Sylwia-80 »

Hej! Remontujemy z mężem łazienkę i szukamy hiszpańskich płytek. Zależy nam właśnie na nich, ponieważ z tego co wiem, są bardzo wytrzymałe i dobre jakościowo.
Awatar użytkownika
Szczepan93

Re: Gdzie kupić hiszpańskie płytki do łazienki?

Post autor: Szczepan93 »

Sprawdź w sklepie cerdesign.pl https://cerdesign.pl/ - w nim jest naprawdę ogromny wybór płytek wysokiej jakości. Według mnie warto w nie zainwestować.

rawcap
Awatar użytkownika
Sybilla_81

Post autor: Sybilla_81 »

Również polecam cerdesign. Z tego co wiem, to można tam kupić hiszpańskie płytki Venis. Polecam – są bardzo wytrzymałe. 
Awatar użytkownika
Antonina456

Post autor: Antonina456 »

Muszę przyznać, że ciekawe wzory mają te hiszpańskie płytki. Mnie podobają się jednak raczej tradycyjne, eleganckie płytki ceramiczne. Do swojej łazienki wybrałam jedną z kolekcji dostępnych w ofercie marki Domino. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to na stronie internetowej https://www.ceramika-domino.pl/pl/ znajduje się wiele ciekawych propozycji aranżacji zarówno łazienki, jak i kuchni oraz informacje na temat aktualnej oferty. :)
Awatar użytkownika
florentynka

Post autor: florentynka »

Hmmm... szczerze nie mam pojęcia, ale gdybym szukała hiszpańskich płytek to w pierwszej kolejności zapoznałabym się z ofertą firmy Tubądzin. Tam jest wiele kolekcji do wyboru, może akurat trafisz na to czego szukasz. Ja też mam zamiar wyremontować łazienkę, ale stawiam na proste, jasne płytki.
ODPOWIEDZ