Gdzie kupujecie grzejniki do łazienki?

Wszystko o urządzaniu wnętrz, dekoracjach, dodatkach, meblach i ich przeróbkach. Widzieliście ciekawe rozwiązania u Doroty? Napiszcie o nich!
Awatar użytkownika
Basia

Gdzie kupujecie grzejniki do łazienki?

Post autor: Basia »

Cześć! Szukam renomowanych grzejników do łazienki. Zależy mi na tym, żeby były wysokiej jakości i estetycznie wyglądały. Polecacie jakieś konkretne grzejniki do łazienki? Jakie sklepy z grzejnikami warto według Was odwiedzić?
Awatar użytkownika
Tyśka

Re: Gdzie kupujecie grzejniki do łazienki?

Post autor: Tyśka »

Najlepiej sprawdź ofertę grzejników w sklepie Cerdesign. Zakupisz tam najlepsze grzejniki do każdej łazienki. Oferta w sklepie jest naprawdę szeroka.
Awatar użytkownika
Floriana73

Post autor: Floriana73 »

Największy sklep z grzejnikami i innymi akcesoriami do łazienki to Cerdesign. Jak ktoś wcześniej napisał, warto sprawdzić jego ofertę. Zakupisz tam artykuły wysokiej jakości, różnych producentów.
Awatar użytkownika
Basia

Post autor: Basia »

Dzięki, właśnie takiego sklepu potrzebowałam. 
Awatar użytkownika
Kordik

Post autor: Kordik »

Ja ostatnio zamawiałem grzejniki ze sklepu internetowe https://mat-dom.pl/ i śmiało mogę polecić. Mają grzejniki od producentów najlepszych marek, bardzo szeroki wybór i szybki termin dostawy.
Awatar użytkownika
mari9022

Post autor: mari9022 »

No nam akurat bardzo potrzebny jest grzejnik elektryczny, bo niestety mamy za zimno w łazience i nie jest to odpowiednia temperatura, aby w takich warunkach np. się kąpać. Rozglądamy się za tym, jakie grzejniki elektryczne są najlepsze i na pewno w najbliższym czasie zdecydujemy się na takie rozwiązanie. Bezpieczne i ekonomiczne.
Awatar użytkownika
kleo

Post autor: kleo »

My mamy grzejnik ścienny Diamond https://kociolcenowy.pl/265-grzejniki-lazienkowe wykonany w nowoczesnej stylistyce. Ma 9 żeberek, więc sporo pomieści. Dobrze nagrzewa pomieszczenie. To chyba najczęściej wybierany rodzaj grzejników łazienkowych. Moim zdaniem bardzo praktyczny ;) Moja córka uwielbia po myciu wycierać się cieplutkim ręcznikiem.
ODPOWIEDZ