Jakie liceum wybrać?

Wszystko o urządzaniu wnętrz, dekoracjach, dodatkach, meblach i ich przeróbkach. Widzieliście ciekawe rozwiązania u Doroty? Napiszcie o nich!
maryś

Jakie liceum wybrać?

Post autor: maryś »

Jakie polecacie liceum w Warszawie? Oczywiście wybór należy do mojej córki, ale chętnie posprawdzamy Wasze propozycje. Co moglibyście mi polecić? Chętnie dowiem się czegoś więcej o szkołach, które umożliwiają maturę międzynarodową.
kapiś

Re: Jakie liceum wybrać?

Post autor: kapiś »

Nie wiem, jak inne szkoły, ale wiem, że Te Vizja na Okopowej realizuje program IB i to właśnie ten program umożliwia napisanie matury międzynarodowej. Przyznam, że również taka opcja nas zainteresowała, ale do liceum jeszcze daleka droga, więc mam nadzieję, że nic się nie zmieni.
meluś

Post autor: meluś »

O tak, tak! Te Vizja to najlepsza opcja i polecam Wam serdecznie. Moja siostrzenica właśnie chodzi tam do liceum i jej planem jest matura międzynarodowa. Chwali bardzo realizację programu, nawet w tych trudnych czasach zawsze są na bieżąco, więc nie powinno być żadnego problemu.
emiś

Post autor: emiś »

Serio? Ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego, jak jakiś program IB i nie wiedziałam, że w Polsce można napisać maturę międzynarodową, no ale super. Myślę, że wielu uczniów jak najbardziej będzie sobie z tego wszystkiego korzystało.
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Ogólnie wydaje mi się, że Te Vizja ma najlepszą ofertę w Warszawie, jeśli chodzi o możliwość przygotowania do matury międzynarodowej, właśnie głównie ze względu na program IB. Czy w ogóle w innych szkołach taki program występuje w Warszawie? Gdzieś w Polsce?
aluś332

Post autor: aluś332 »

Właśnie widzę, że piszecie już tutaj o maturach, a ja dopiero w przyszłym roku wysyłam swoje dziecko do podstawówki. Chciałabym od razu dobrze zacząć jego edukację, aby dziecko miało czas przygotować się na odpowiedni poziom, więc wydaje mi się, że wspominana przez Was Te Vizja jest warta zainteresowania.
pojquś0332

Post autor: pojquś0332 »

Jeśli szukasz czegoś w Warszawie to ja polecam Te Vizję. W ofercie mają przedszkole, szkołę podstawową, liceum ogólnokształcące i liceum z maturą zagraniczną. Realizując tym samym program IB w liceum. Wszystko można sobie sprawdzić i wszystkim się zainteresować, jeśli tylko chcecie.
baśka0303

Post autor: baśka0303 »

Osobiście wydaje mi się, że http://okopowa.edu.pl/ ma najlepszą ofertę w Warszawie, jeśli chodzi o możliwość przygotowania do matury międzynarodowej, właśnie głównie ze względu na program IB. Czy w ogóle w innych szkołach taki program występuje w Warszawie? Gdzieś w Polsce? Wiem, że na pewno tutaj zdobędziesz odpowiednie wykształcenie.
ODPOWIEDZ