Meble na zamówienie Janas

Wszystko o urządzaniu wnętrz, dekoracjach, dodatkach, meblach i ich przeróbkach. Widzieliście ciekawe rozwiązania u Doroty? Napiszcie o nich!
Awatar użytkownika
Marcela

Meble na zamówienie Janas

Post autor: Marcela »

Hej kobietki. Czy któraś z was zna producenta mebli Janas? Pytam, bo chcę poznać wasze opinie na temat jakości ich wyposażenia. Słyszałam, że jest w dobrej cenie, ale chcę się upewnić, że to porządne meble.
Awatar użytkownika
karolina1998

Re: Meble na zamówienie Janas

Post autor: karolina1998 »

Dla mnie obok jakości bardzo liczy się funkcjonalność mebli, która w przypadku mebli Janas jest na wysokim poziomie. Mam od nich meble do łazienki, ale planuję też zainwestować w klasyczną drewnianą kuchnię. Bardzo podobają mi się ich realizacje.
Łasica23

Re: Meble na zamówienie Janas

Post autor: Łasica23 »

Marcela pisze: ↑03 lis 2020, 16:50 Hej kobietki. Czy któraś z was zna producenta mebli Janas? Pytam, bo chcę poznać wasze opinie na temat jakości ich wyposażenia. Słyszałam, że jest w dobrej cenie, ale chcę się upewnić, że to porządne meble.
Ostatnio jak szukaliśmy mebli to mi się bardzo spodobały te z https://mebel4u.pl/salon. Według mnie maja bardzo fajny design. Wyglądają na solidnie wykonane i eleganckie.
ODPOWIEDZ