robot kuchenny
Wszystko o urządzaniu wnętrz, dekoracjach, dodatkach, meblach i ich przeróbkach. Widzieliście ciekawe rozwiązania u Doroty? Napiszcie o nich!
- hanki4
robot kuchenny
Potrzebuję kupić robot kuchenny , tylko nie wiem jaki wybrać. Może Wy mi coś poradzicie w tej kwestii ? Nie bardzo wiem gdzie znajdę najlepszy i jaki model wybrać . Co polecacie ? A jak Wam się widzą takie https://www.sferis.pl/roboty-kuchenne-1917 według mnie bardzo fajne i dobre ceny , tylko który model najlepszy ?
- Kaczika
Re: robot kuchenny
To zamiast wydawać kaskę na robota i inne cuda to lepiej dać za jednym zamachem trochę więcej i kupić thermomixa. A sprzęt naprawdę świetny. Możesz też iść na taką prezentację gdzie zobaczysz jak działa, ja tak robiłam w Kielcach u Pani Justyny Ciesiun i po niej wiedziałam na 100% że chce taki sprzęt u siebie
Re: robot kuchenny
Post autor: JulciaEł »
Jak jeszcze nie udało Wam się znaleźć dobrego robota kuchennego w rozsądnej cenie, to ze swojej strony śmiało mogę polecić Wam żebyście wzięli pod uwagę Sauber TH8 https://sauber.pl/Wielofunkcyjny-robot- ... r-TH8-p110 którego sama używam i mega mi się przydaje, ponieważ posiada aż 24 funkcje w tym ugniatanie ciasta, tarkowanie, wyrabiania soków, czy jako młynek do mielenia. W tym oczywiście wygodna apka mobilna z setkami przepisów, no i złapiecie go na promocji. Dużo lepsza opcja niż te przereklamowane sprzetu gdzie płaci się za markę i marketing.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo