Szafy przesuwne są najbardziej pojemne?

Wszystko o urządzaniu wnętrz, dekoracjach, dodatkach, meblach i ich przeróbkach. Widzieliście ciekawe rozwiązania u Doroty? Napiszcie o nich!
Awatar użytkownika
lucyna

Szafy przesuwne są najbardziej pojemne?

Post autor: lucyna »

Myślicie, że takie szafy przesuwne są rzeczywiście najbardziej pojemne?
Tutaj https://askopoznan.pl/szafy-przesuwne widziałam coś takiego.
Zastanawiam się czy warto w coś takiego zainwestować.
Podoba mi się, że miałabym wpływ na to, jak ma wyglądać taka szafa, ile półek a ile wieszaków itd.
Jak to sprawdziło się u was?
Awatar użytkownika
biasza

Re: Szafy przesuwne są najbardziej pojemne?

Post autor: biasza »

Takie szafy są na pewno dużo wygodniejsze, mniej miejsca jest potrzebne by z takiej szafy swobodnie korzystać. Pojemność zależy od samej wielkości i głębokości, jeśli to będzie szafa na wymiar to wiadomo możesz dowolnie sobie to ustalić z projektantem. Warto zaufać fachowcom z iSzafy bo ich realizacje to majstersztyk. Projektują sprawnie przy tym i uwzględniają każdy pomysł klienta, bazując na swojej wiedzy i doświadczeniu. Wykonują szafy przesuwne jak najbardziej, wnękowe, do zabudowy. W dobrych cenach i atrakcyjnych terminach.
Awatar użytkownika
mama_kama

Re: Szafy przesuwne są najbardziej pojemne?

Post autor: mama_kama »

Wydaje mi się, że tak. Szafy wolnostojace to najlepsze rozwiązanie, szczególnie jeśli mamy do dyspozycji mała powierzchnie mieszkanie. Postawienie jednej, pojemnej szafy jest dużo lepszym rozwiązaniem niż decydowanie się na kilka małych, co w znacznym stopniu zajmuje nam powierzchnie właśnie.
ODPOWIEDZ