Dodatki do kuchni

Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
JakubNowakowski

Dodatki do kuchni

Post autor: JakubNowakowski »

Czesc,

mozecie polecic mi jakis fajny sklep z dodatkami do kuchni i salonu? :)
Awatar użytkownika
OlaNowa

Re: Dodatki do kuchni

Post autor: OlaNowa »

Czesc,

jak chodzi o kuchnie to sklep Your Home Story (kliknij). Ja robie tutaj czesto zakupy i jestem zakochana w tym sklepie <3
Poelcam sprawdzic!!!! :D :D :D
Awatar użytkownika
Juleczka

Post autor: Juleczka »

a jakiego typu mają to być dodatki? Bo wedlug mnie warto stawiac na praktyczne rozwiazania a szczegolnie w kuchni. Np takie sprzety kuchenne jak szybkowar elektryczny https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/cr_6409 - myslę ,że to taki must have każdego kto chce jeść smacznie i zdrowo. Taki sprzet posiada az 8 programow gotowania wiec przygotujemy w nim wiekszosc swoich ulubionych potraw. Widzialam wlasnie taki w sklepie stacjonarnych Adler w Warszawie. Mysle ze warto tam zajrzeć :)
Awatar użytkownika
pukla123

Post autor: pukla123 »

Juleczka pisze: ↑01 gru 2019, 23:36 a jakiego typu mają to być dodatki? Bo wedlug mnie warto stawiac na praktyczne rozwiazania a szczegolnie w kuchni. Np takie sprzety kuchenne jak szybkowar elektryczny https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/cr_6409 - myslę ,że to taki must have każdego kto chce jeść smacznie i zdrowo. Taki sprzet posiada az 8 programow gotowania wiec przygotujemy w nim wiekszosc swoich ulubionych potraw. Widzialam wlasnie taki w sklepie stacjonarnych Adler w Warszawie. Mysle ze warto tam zajrzeć :)
w kwestii dodatków do kuchni i polecam grille broil king Na stronie decofire.pl można kupić je kupić. Maja naprawdę duzy wybór, modele samych najlepszych producentów. Polecam się pospieszyć, póki trwa wyprzedaż posezonowa.
kuchnia świata

Post autor: kuchnia świata »

Dobrym i funkcjonalnym dodatkiem do kuchni będzie wyciskarka wolnoobrotowa oraz blender. Ułatwią przygotowywanie różnych posiłków. Naprawdę warto zainwestować parę groszy w te urządzenia. Jak swoje wymarzone modele znalazłam na 4prestige :)
ODPOWIEDZ