Kawiarnia

Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
Joanna08

Kawiarnia

Post autor: Joanna08 »

Czesc,

wybieram sie w srode do Wroclawia. Znacie jakas dobra kawiarnie w rynku do ktorej warto wstapic po kawke? :)
Awatar użytkownika
Marysia_89

Re: Kawiarnia

Post autor: Marysia_89 »

Czesc,

sprawdz sobie Etnocafe. Ja tutaj zawsze chodze bedac w rynku. W pracy tez zamawiaja nam stad kawe i musze przyznac, ze zawsze jestesmy bardzo zadowoleni :)
Awatar użytkownika
Angelor

Post autor: Angelor »

A ja z kolei w ostatni weekend byłam w stolicy i muszę Wam polecić bardzo fajne kawiarnie . Rozwija się taka nowa sieć, która prawdopodobnie wejdzie też do innych miast. Mają bardzo rozbudowane menu jeśli chodzi o kawy. Nawet nie wiedziałam, że jest ich tyle rodzajów. Mnie bardzo zasmakowało lawendowe latte. Ceny mają tak korzystne, że naprawdę warto tam często zaglądać.
Awatar użytkownika
logos

Post autor: logos »

No pewnie, że coś znam. Może wrocław rynek kawiarnia Blackbeard? Co prawda znajdziesz tam głównie panów, bo to dla nich jest stworzony ten lokal, w końcu i fryzjera męskiego tu masz i sklep z alkoholami świata... Jednak ja bym powiedziała, że i tak warto się wybrać, bo panie są też tu mile widziane. Można wyjść same, albo z mężem, poplotkować, albo na podryw... ;).
Awatar użytkownika
magdap

Post autor: magdap »

Znam takie miejsce! To Cafe Borówka. Absolutnie miejsce z klimatem :) Podano mi tam przepyszną kawę o niespotykanym aromacie. Co mnie bardzo zaskoczyło to fakt, że kawa pochodzi z ich własnej palarni, a produkty można kupić także w samej kawiarni. W taki sposób odkryłam nie tylko fajne miejsce, ale i moją ulubioną kawę, którą zamawiam online do dziś :D
Brpałk765

Post autor: Brpałk765 »

Widziałam, że praktycznie każda kawiarnia teraz posiada bufet https://gastromarket.pl/bufet/. To chyba taki nieodłączny element :)
RozalkaQł

Post autor: RozalkaQł »

Jeszcze przed pandemią bardzo często bywałam w tej restauracji https://coffeetime-koscierzyna.eu/ . Teraz restauracja dowozi jedzenie i ja bardzo często u nich zamawiam obiady i powiem wam, że restauracja jest godna polecenia pod względem cenowy. Jeżeli będziecie przejazdem w Kościerzynie to polecam zamówić staropolski żurek lub flaczki wołowe.
Awatar użytkownika
tidala

Post autor: tidala »

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://komputik.pl/ksiazka-telefoniczna-online/
ODPOWIEDZ