Książki z antykwariatu
Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
- Lilia69
Książki z antykwariatu
Cześć, są tu jakieś miłośniczki literatury? Wolicie kupować używane książki czy inwestować w nowe wydania? Moim zdaniem używane nie zawsze oznacza zniszczone, więc często przeglądam oferty różnych antykwariatów. Niedawno zainteresował mnie Literacki24. Słyszałyście o nim?
- olena79
Re: Książki z antykwariatu
W antykwariacie Literacki24 przede wszystkim zamawiam komiksy, bo zawsze znajdę tam jakąś perełkę. Antykwariat jest bardzo dobrze zaopatrzony w przeróżne tytuły, które moim zdaniem są w naprawdę fajnym stanie i w dobrej cenie. Podsumowując, mogę polecić.
Post autor: Urszula Ś »
Ja książki kupuję w księgarni internetowej. Zobaczcie tu https://www.taniaksiazka.pl/zestaw-3-ks ... 30567.html To zestaw trzech ksiażek - kryminałów. Cena bardzo przyzwoita. Ogólnie ta ksiegarnia ma duży wybór ksiażek. Niskie ceny i często są promocje.
Post autor: mateus »
Czy ja wiem, czy te książki z antykwariatu są takie super? Osobiście wolę wybierać książki z księgarni internetowej, zwłaszcza horrory. Mam wtedy pewność, że dostaję świeże egzemplarze, a wybór jest naprawdę ogromny. Dla mnie to najlepszy sposób na znalezienie mrożących krew w żyłach opowieści, które uwielbiam czytać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo