przesyłki paletowe
Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
- małka
przesyłki paletowe
Dobry i tani kurier poszukiwany do przesyłek na paletach. Kogo byście polecili? Zależy mi na sprawdzonych firmach kurierskich, gdyż chciałabym podjąć się dłuższej współpracy. Będę bardzo dużo takich towarów wysyłać, więc fajnie też jakby była możliwość oferowania jakichś zniżek
- amroza
Re: przesyłki paletowe
Najlepiej jest właśnie korzystać ze sprawdzonych firm, na których można polegać i jedną z nich jest pallex - porządny kurier, już długo działa i oferuje konkurencyjne cenymałka pisze: ↑11 cze 2021, 22:37 Dobry i tani kurier poszukiwany do przesyłek na paletach. Kogo byście polecili? Zależy mi na sprawdzonych firmach kurierskich, gdyż chciałabym podjąć się dłuższej współpracy. Będę bardzo dużo takich towarów wysyłać, więc fajnie też jakby była możliwość oferowania jakichś zniżek
- tempurka
Re: przesyłki paletowe
A dokąd te towary będziesz wysyłać? Czy to ma być paleta krajowa czy może paleta kurierem do Hiszpanii lub innego kraju UE? Jakbym wiedziała to by było łatwiej coś polecićmałka pisze: ↑11 cze 2021, 22:37 Dobry i tani kurier poszukiwany do przesyłek na paletach. Kogo byście polecili? Zależy mi na sprawdzonych firmach kurierskich, gdyż chciałabym podjąć się dłuższej współpracy. Będę bardzo dużo takich towarów wysyłać, więc fajnie też jakby była możliwość oferowania jakichś zniżek
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo