spódnice

Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
AnnaBalcyk

spódnice

Post autor: AnnaBalcyk »

czesc,

gdzie znajde jakies ladne? polecicie mi jakies sklepy?
Awatar użytkownika
OlaNowa

Re: spódnice

Post autor: OlaNowa »

Czesc,

ja ladne spódnice kupilam ostatnio w sklepie Wassyl. jestem z nich bardzo zadowolona.
sa z fajnego materialu + maja wiele roznych modeli do wyboru. na pewno znajdziesz tam cos akurat dla siebie!
Awatar użytkownika
aniamania

Post autor: aniamania »

Hejka, w może wiecie, gdzie znajdę ładne spódniczki jeansowe? Szukam jakichś dobrej jakości, najlepiej o długości mini. Mogą być jakieś klasyczne fasony, ale bardziej wymyślne też będą pasowały do mojej szafy :D Chętnie przyjmę jakieś rekomendacje sklepów, a przy okazji możecie też podrzucić pomysły na to, z czym je nosić. Mój typ na teraz to biały zwykły top i klasyczne Conversy, ale może macie jeszcze jakieś inne stylówki w głowach? :)
Awatar użytkownika
Hanka

Post autor: Hanka »

A czy zakładacie czasami halkę pod spódnicę? Jeśli tak, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego https://mewa24.pl/374-halki-damskie. Znajdziecie tam takie właśnie wysokiej jakości halki damskie w całkiem niewygórowanych cenach :) Na pewno uda Wam się tam coś wybrać ;)
Kaśka

Post autor: Kaśka »

Świetne spódnice na plażę mają na stronie Feba. Ostatnio złożyłam zamówienie i kupiłam jedną krótszą i drugą dłuższą, przyszły pięknie zapakowane. Jestem bardzo mile zaskoczona, myślę, że jeszcze nie raz zamówię coś na tej stronie. Takie spódniczki świetnie sprawdzają się, aby narzucić na siebie, idąc do knajpki przy plaży. ;)
ODPOWIEDZ