usługi kurierskie
Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
- małka
Re: usługi kurierskie
Dawno nie miałam okazji, ale przez to że koleżanka prowadzi sklep internetowy to wiem że godny zaufania jest kurier ambro express . Sprawdź sobie jego cennik, jest konkurencyjny wiec myślę że będziesz zadowolona
- amroza
Dodam jeszcze do tematu, że jeśli interesuje Was najtańszy kurier to w takim razie najłatwiej takiego znaleźć poprzez porównywarkę cen na stronie brokera kurierskiego. Jeśli jeszcze nie korzystaliście to polecam
- Olanka
Ja polecam usługi brokerskie. Zwłaszcza od kurjerzy. Ostatnio tu https://www.kurjerzy.pl/paczka-do-niemiec/de wysyłałam paczkę do Niemiec i wszystko na tip top, kompleksowo. Prosty kalkulator do wyceny, wiele ofert firm kurierskich w jednym miejscu, możliwość zamówienia kuriera do domu. Polecam, bo to ogromna oszczędność czasu.
Post autor: kózka »
ja mam sprawdzona jedna firme https://www.fastpost.pl/ wysylam paczki dosc czesto i nigdy mnie nie zawiedli, paczki dochodza w calosci, mozna wysylac za granice itd dla mnie najlepsza firma z wszystkich na rynku. Dbają o paczki, są terminowi i kompetentni. Wysylam nawet duze gabaryty
- ula24
Prowadzę swój sklep internetowy, kurier jest u mnie praktycznie codziennie, często też wysyłamy za pomocą paczkomatu. Klienci jak coś kupują oczekują wysyłki jeszcze tego samego dnia przecież. Dlatego do godziny 14 zbieramy zamówienia, pakujemy produkty i około 16 są już w drodze. Niektóre gotowe do odbioru już następnego dnia, firmy kurierskie działają bez zarzutu. Mnie tylko pozostaje do zakupienia jeszcze koperta wysyłkowa w dużej ilości. Wszystko praktycznie w kopertach wysyłamy dlatego nie może ich zabraknąć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo