Valetta - sklep z bielizną
- WolciaK
Valetta - sklep z bielizną
Chciałam zapytać, czy może któraś z Was korzystała już ze sklepu internetowego z bielizną Valetta? Jeśli tak to co sądzicie o obsłudze, jakości wykonania oraz terminach realizacji - warto na nich postawić, czy jednak nie do końca?
- MilenaD43
Re: Valetta - sklep z bielizną
- PaulinaaMM32
Post autor: PaulinaaMM32 »
- Dominiczka
Post autor: Dominiczka »
- Miśko655
- ImmaK
- konwalijka
Post autor: konwalijka »
- WolciaK
- Kaczika
rdest japoński zdjęcia
- Dita
- ImmaK
- AlicjaSzym
Post autor: AlicjaSzym »
- MarelnaKos
Post autor: MarelnaKos »
- Erella
- WolciaK
- Marcelka55
Post autor: Marcelka55 »
już zamówione, także mam nadzieję że będzie tak pięknie wyglądało
- kosmata
- JasiaS
- Alinka00
- ElsaM
- AlicjaSzym
- Dominiczka
Post autor: Dominiczka »
- Stalka
- MiraW
- AlicjaSzym
Post autor: Anna123 »
Post autor: coco20 »
Post autor: Aniać »
Mają bardzo szeroką rozmiarówkę - łatwo można wybrać odpowiedni rozmiar biustonosza. "
Post autor: koleśka »
Post autor: Łukasz »
Post autor: Anoń »
Post autor: Ingań »
Post autor: Małgorzata »
Post autor: Mlejća »
Post autor: Żabka4 »
nigdy mi się nie zdarzyło zeby tyle szlo, moze przez pandemie, no jak wyslal producent to nie wina np. ze firma pocztowa coś pomieszala itd.Małgorzata pisze: ↑07 sty 2021, 14:59 Kompletny brak szacunku dla klienta!! Towar zamówiony ponad 2 miesiące temu wciąż nie dotarł, a jedyną odpowiedzią ze strony sprzedawcy jest hasło: przesyłka wysłana - proszę czekać!! Żądam zwrotu pieniędzy a firma wciąż swoje.. przesyłka w drodze!!!!!!!!!!!! Kpina i żart!! Nie polecam w żadnej mierze robienia zakupów u tego sprzedawcy!!
Post autor: Monikolor_ą »
Post autor: Męczyk »
Post autor: Kuleća »
Dokladnie tak a niejednokrotnie mi się już zdarzało że paczki w sumie przyszly dość szybko, to od wielu czynnikow zalezy. Nie zawsze w ogóle jest to zależne od samego sklepuMlejća pisze: ↑15 sty 2021, 17:41 Fakt faktem - przesylka chwilę idzie, ale do bielizny nie mam absolutnie zadnego zarzutu super jest
Post autor: Aśka90 »
Post autor: oleśka »
- tidala
https://randkujmy.de/
Post autor: oleń »
Post autor: UrszulaSś »
http://blogsklepupradlo.pl/2021/03/22/m ... e-ubrania/
kupiłam sobie jedne klasyczne drugie majtki wysoka talia modelujące też mi maskują brzuszek i boczki
Post autor: łotek2 »
Post autor: Agńeszka S. »
(2 pary zamiast 4). Kontakt telefoniczny tylko z linią automatyczną, kontakt mailowy - wiadomo. Generalnie - jeśli coś idzie nie tak to po całości. Nie polecam.
Agnieszka
Post autor: Patryś99 »
Post autor: Aśka77 »
Post autor: Baśka »
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mądre babki!
Post autor: Meleńka »
Post autor: BeatkaKaś »
Też mam pozytywne zdanie na ich temat, bardzo fajny sklep internetowy z ładnymi propozycjami bielizny i strojów kąpielowych. Ja już bikini zamówiłam na wrześniowy urlop ;DMeleńka pisze: ↑05 cze 2021, 15:01 Jeśli o mnie chodzi to zakupy w Valetta całkiem się udały, wybrałam https://valetta.pl/products/trzyelement ... ronkowej-4 i naprawdę prezentuje się genialnie, cena niczego sobie i również wszystko się zgadzało również co do wykonania i samego koloru
Post autor: Igośka »
Post autor: Nareśka »
Pod sukienke na wesele, czy spotkania wieczorem ze znajomymi super opcja Też kilka body wyszczuplających mam w szafieIgośka pisze: ↑08 cze 2021, 12:07 Fajnie, że mają też szeroki wybór dobrej jakości body wyszczuplającego i możecie sobie je sprawdzić tutaj https://valetta.pl/collections/body-wyszczuplajace jest w czym wybierać, ceny są niezłe i też obsługa pomocna. Pewnie już sobie jeszcze kiedyś skorzystam
Post autor: BellkaŚ »
Post autor: Krełka »
Post autor: Jót »
Z kilku rzeczy dotarła tylko jedna i to bardzo słabej jakości, widać że tani chiński produkt. Czas oczekiwania na stronie podany od 15 do 60 dni.
Gdy upomniałam się o pozostałe produkty, otrzymałam infomację że upłynął już czas na zgłoszenie jakichkolwiek reklamacji, pieniędzy na konto nie zwrócą, faktury nie wystawią. Koszmar !
ZŁODZIEJE ! Myślę, że sprawa skończy się w sądzie.
Post autor: Vełka »
Post autor: Biłka »
Post autor: żabka »
Fakt czas do długi, ale czasami paczki naprawdę sprawnie przychodzą. Za tą cene moim zdaniem warto poczekaćVełka pisze: ↑17 cze 2021, 11:21 Duże zamówienie, a ile to było rzeczy. Ja tam raz zamówilam bokserki dla męża raz ale przyszły okey. Do tej pory nic nie szukałam, ale no czas dość długi bo chyba mają magazyn w chinach więc jest kilka takich sklepów, ale to info mają podane w regulaminie z tego co pamietam
Post autor: Waśka »
Post autor: miłamagda »
Waśka pisze: ↑21 cze 2021, 11:23 No u mnie w mieście, czy galerii to jednak takie same stroje kosztują 2-3 razy wiecej, wiele zalezy czy ktoś jest w stanie poczekać dłużej jeżeli tak to okey, jeśli nie to może lepiej inaczej poszukać. Ja mam swoje bikini i monokini. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie, pozdrawiam
no bo w galeriach sobie bardzo liczą za takie rzeczy. Dlatego ja wolę sobie zamówić w sklepie Valetta i potem poczekać ale mieć w dobrej cenie
Post autor: Kiełkówna »
Ale też to róznie własnie bywa, bo ja czasami paczki mam po kilku dniach. I nigdy z żadną nie miałam żadnego problemużabka pisze: ↑18 cze 2021, 9:54Fakt czas do długi, ale czasami paczki naprawdę sprawnie przychodzą. Za tą cene moim zdaniem warto poczekaćVełka pisze: ↑17 cze 2021, 11:21 Duże zamówienie, a ile to było rzeczy. Ja tam raz zamówilam bokserki dla męża raz ale przyszły okey. Do tej pory nic nie szukałam, ale no czas dość długi bo chyba mają magazyn w chinach więc jest kilka takich sklepów, ale to info mają podane w regulaminie z tego co pamietam
Post autor: Brośka »
na pocenie się
Post autor: kaśka3 »
Brośka pisze: ↑23 cze 2021, 11:53 Ja miałam okazję skorzystać i nie żałuję, ponieważ paczka była może trochę późno bo po 2 tygodniach. Jednak jeżeli chodzi przede wszystkim o odpowiedni wzór i rozmiar stroju kąpielowego, czy też bielizny koronkowej wygląda ładnie. Do tego obsluga która też odpowiada na czas.
Takich rzeczy nie zamawia się zwykle "na cito" więc poczekać można, a wybór taki że nigdzie indziej się nie znajdzie takich perełek
Post autor: Ilońka »
Post autor: Laneśka »
W takim razie chętnie sprawdzę, właśnie czas trochę odświeżyć garderobę o ładną bieliznę nocną i stroje kąpielowe, no ale zobaczymy w takim razie co z tego wyjdzie i na co sie zdecyduję, poszperam trochę w różnych promocjachIlońka pisze: ↑25 cze 2021, 11:36 A co powiecie na takie ładne piżamy damskie jakie przygotował sklep Valetta https://valetta.pl/collections/pizamy-damskie ja na przykład sprawdziłem sobie kilka ciekawych opcji i na przykład na lato fajnie może się sprawdzić "Piżama Z Topem I Szortami W Kwiaty" co powiecie?
Post autor: Ilońka »
koniecznie! a stroje kąpielowe mają bardzo dobre jakościowo, ja jadę na 3 wakacje już ze strojami od nichLaneśka pisze: ↑28 cze 2021, 8:15W takim razie chętnie sprawdzę, właśnie czas trochę odświeżyć garderobę o ładną bieliznę nocną i stroje kąpielowe, no ale zobaczymy w takim razie co z tego wyjdzie i na co sie zdecyduję, poszperam trochę w różnych promocjachIlońka pisze: ↑25 cze 2021, 11:36 A co powiecie na takie ładne piżamy damskie jakie przygotował sklep Valetta https://valetta.pl/collections/pizamy-damskie ja na przykład sprawdziłem sobie kilka ciekawych opcji i na przykład na lato fajnie może się sprawdzić "Piżama Z Topem I Szortami W Kwiaty" co powiecie?
Post autor: Śama »
A co racja to racja, ja miałam raz drobny problem z paczką to obsługa zareagowała po meilu ekspresowo i wszystko się wyjaśniloBellkaŚ pisze: ↑11 cze 2021, 11:41 Ja osobiście mam bardzo dobre zdanie na temat sklepu valetta w którym będziecie mogli liczyć na dobre ceny, rozbudowaną ofertę i jednocześnie pełne wsparcie obsługi do klienta bo naprawdę wszystko wygląda tak jak być powinno. Zmieściłem się w budżecie, ale i obsługa która chętnie pomaga
Post autor: Miśka »
Post autor: Reńka »
A o tym sklepie już słyszałam, chyba znajoma kupowała u nich bieliznę, z tego co kojarzę była zadowolona.Miśka pisze: ↑29 cze 2021, 10:10 No ja niedawno odkryłam markę Maybella i też mają sporo bardzo ładnej i funkcjonalnej bielizny, ale również strojów kąpielowych. Ja sobie sprawiłam "Strój kąpielowy dwuczęściowy ze skrzyżowaną falbanką" https://maybella.pl/collections/stroje- ... a-falbanka teraz czekam na dostawę
Post autor: Muśka »
Post autor: JowitkaLeś »
Oj dokładnie, nie jest to proste zadanie więc nie tylko Ty musisz się z tymi problemami dobrobytu borykać hahaMuśka pisze: ↑29 cze 2021, 10:58 Mi mega ciężko zdecydować się na strój kapielowy kiedy wokół mamy tak wiele propozycji, promocji, motywów kolorów itd. Jak na razie podoba mi się ten z valetta "W Azteckie Wzory" też na niezłej promocji teraz jest, co sądzicie czy szukać dalej. Ach ten nasze niezdecydowanie
Post autor: dućka »
hahaha wszyscy mają ten sam problem ja to rozwiązałam i ostatnio zamówiłam sobie kilka! w tych cenach możnaJowitkaLeś pisze: ↑29 cze 2021, 11:12Oj dokładnie, nie jest to proste zadanie więc nie tylko Ty musisz się z tymi problemami dobrobytu borykać hahaMuśka pisze: ↑29 cze 2021, 10:58 Mi mega ciężko zdecydować się na strój kapielowy kiedy wokół mamy tak wiele propozycji, promocji, motywów kolorów itd. Jak na razie podoba mi się ten z valetta "W Azteckie Wzory" też na niezłej promocji teraz jest, co sądzicie czy szukać dalej. Ach ten nasze niezdecydowanie
Post autor: Wesołek »
Post autor: madźa »
Tak, ja mam nawet kilka. Bardzo wygodne, przewiewne. nawet jak się w wyższej temperaturze pierze to nie ma problemów i nic się nie dziejeWesołek pisze: ↑29 cze 2021, 15:49 Ej a zamawialiście może takie https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania komplety do spania u nich? Jestem ciekawa, bo bardzo mi się podobają, i chciałabym mieć takie specjalne zestawy do łóżka ale nie wiem czy warto. Ja na razie tylko bieliznę zamawiałam i akurat jeśli o tym mowa to zawsze byłam zadowolona
Post autor: Wlaża »
zamawiaj śmiało najlepsze zestawy do spania jakie mam to od nich właśnieWesołek pisze: ↑29 cze 2021, 15:49 Ej a zamawialiście może takie https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania komplety do spania u nich? Jestem ciekawa, bo bardzo mi się podobają, i chciałabym mieć takie specjalne zestawy do łóżka ale nie wiem czy warto. Ja na razie tylko bieliznę zamawiałam i akurat jeśli o tym mowa to zawsze byłam zadowolona
Post autor: draćka »
do spania mam już chyba wszystko od nich. Bardzo wygodne i przewiewne!Wlaża pisze: ↑01 lip 2021, 19:07zamawiaj śmiało najlepsze zestawy do spania jakie mam to od nich właśnieWesołek pisze: ↑29 cze 2021, 15:49 Ej a zamawialiście może takie https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania komplety do spania u nich? Jestem ciekawa, bo bardzo mi się podobają, i chciałabym mieć takie specjalne zestawy do łóżka ale nie wiem czy warto. Ja na razie tylko bieliznę zamawiałam i akurat jeśli o tym mowa to zawsze byłam zadowolona
Post autor: Dareńka »
Post autor: AmelkaZoń »
Jak najbardziej mogę się zgodzić, ja tez nie lubię przepłacać i jednocześnie zależy mi na wysokiej jakości, stylu i funkcjonalności bo taka bielizna musi być jednak przede wszystkim wygodna.Dareńka pisze: ↑19 lip 2021, 11:34 To prawda przede wszystkim liczy się jakość wykonania i jednocześnie styl, dlatego jak rozglądacie się za ładnymi propozycjami to można do nich zajrzeć bo jest w czym przebierać, obsługa pomocna no i też plus ze jednak jest darmowa dostawa to rekompensuje trochę dłuższy czas oczekiwania.
Post autor: Oliśka44 »
No własnie trochę czasu się rozglądałam ostatnio za jakąś ładną bielizną nocną w wydaniu koronkowym, ale skoro tak radzicie to będę musiał sprawdzić co i jakAmelkaZoń pisze: ↑21 lip 2021, 11:10Jak najbardziej mogę się zgodzić, ja tez nie lubię przepłacać i jednocześnie zależy mi na wysokiej jakości, stylu i funkcjonalności bo taka bielizna musi być jednak przede wszystkim wygodna.Dareńka pisze: ↑19 lip 2021, 11:34 To prawda przede wszystkim liczy się jakość wykonania i jednocześnie styl, dlatego jak rozglądacie się za ładnymi propozycjami to można do nich zajrzeć bo jest w czym przebierać, obsługa pomocna no i też plus ze jednak jest darmowa dostawa to rekompensuje trochę dłuższy czas oczekiwania.
Post autor: Łyska32 »
I jak udało Wam się już coś ciekawego znaleźć? Może również będę mogła skorzystać z Waszych podpowiedziOliśka44 pisze: ↑23 lip 2021, 11:31No własnie trochę czasu się rozglądałam ostatnio za jakąś ładną bielizną nocną w wydaniu koronkowym, ale skoro tak radzicie to będę musiał sprawdzić co i jakAmelkaZoń pisze: ↑21 lip 2021, 11:10Jak najbardziej mogę się zgodzić, ja tez nie lubię przepłacać i jednocześnie zależy mi na wysokiej jakości, stylu i funkcjonalności bo taka bielizna musi być jednak przede wszystkim wygodna.Dareńka pisze: ↑19 lip 2021, 11:34 To prawda przede wszystkim liczy się jakość wykonania i jednocześnie styl, dlatego jak rozglądacie się za ładnymi propozycjami to można do nich zajrzeć bo jest w czym przebierać, obsługa pomocna no i też plus ze jednak jest darmowa dostawa to rekompensuje trochę dłuższy czas oczekiwania.
Post autor: Mańka »
Post autor: ćarka »
Post autor: GejlisŻ »
Post autor: Urszuńka »
No tutaj muszę się zgodzić, naprawdę pięknie wygląda. Koronkowe wersje bielizny to zdecydowanie moja ulubiona, czas chyba na kolejne zakupyćarka pisze: ↑30 lip 2021, 15:03 Ja się przekonałam do koronkowej bielizny właśnie jak na https://valetta.pl/collections/komplety ... koronkowej wybrałam sobie kilka modeli. Wreszcie dobrej jakości bielizna, którą mogę nosić bez podrażnień itd. ja jestem osobiście zachwycona ! i zamówie coś znowu
Post autor: Liśka »
Post autor: Haśka »
A wygodne są takie bielizny koronkowe, czy tylko na chwilę zakładacie?Liśka pisze: ↑01 sie 2021, 14:28 Jak dla mnie do tej pory najpiękniejszym zakupem jaki udalo mi się poczynić w bardzo dobrej cenie jest "Body Koronkowe Z Odkrytymi Plecami" https://valetta.pl/products/body-koronk ... -plecami-4 chyba sobie niedługo zamówię jeszcze jeden taki komplecik
Post autor: Aśka33 »
Ja muszę przyznać, że naprawdę całkiem wygodna jest taka bielizna i warto sobie poszukać różnych kompozycji i jednak nie tylko właśnie ładnie się prezentować, ale i odpowiednio połączyć styl z funkcjonalnością.Haśka pisze: ↑01 sie 2021, 14:36A wygodne są takie bielizny koronkowe, czy tylko na chwilę zakładacie?Liśka pisze: ↑01 sie 2021, 14:28 Jak dla mnie do tej pory najpiękniejszym zakupem jaki udalo mi się poczynić w bardzo dobrej cenie jest "Body Koronkowe Z Odkrytymi Plecami" https://valetta.pl/products/body-koronk ... -plecami-4 chyba sobie niedługo zamówię jeszcze jeden taki komplecik
Post autor: Hańka »
Post autor: Uśka33 »
Ja od planuję ruszyć po wakacjach, tylko jak tu tyle motywacji w sobie znaleźćHańka pisze: ↑03 sie 2021, 10:44 Ja ostatnio w końcu zaczęłam swoją przygodę sportową i też musiałam sobie zamówić sportowy komplet na https://valetta.pl/collections/sportowe-komplety a dokładnie na próbę wybrałam sobie "Komplet Sportowy W Kwieciste Wzory" i naprawdę ładny, także chyba niedługo czas będzie wziąć kolejny
Post autor: Ośka44 »
Post autor: Jaśka32 »
No ładniutkie, a tak samo funkcjonalne i dobrze wykonane?Ośka44 pisze: ↑11 sie 2021, 11:45 To akurat prawda żeby trening był udany wszystko musi się zgadzać, a przede wszystkim nic nas nie musi uwierać. Dlatego też dobry biustonosz i leginsy sportowe to podstawa https://valetta.pl/collections/sportowe-legginsy pozdrawiam i oczywiście udanych wyborów w tym zakresie życzę oraz motywacji do treningów!
Post autor: Viśka32 »
Polecam sprawdzić sklep https://lovita.pl/ w którym będziecie mogli znaleźć wiele świetnych propozycji jeśli chodzi o dobrze wykonane propozycje bielizny nocnej, która pozytywnie zaskakuje dobrym wykonaniem i naprawdę seksownymi wersjami które bardzo skutecznie działają na naszych partnerów!ćarka pisze: ↑17 sie 2021, 9:45 A zamawiałyście już te komplety do spania https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania ? Ja teraz pierwszy raz się zdecydowałam i czekam aż dojdzie paczuszka. Nie mogę się doczekać! Jak na razie wszystko co zamowiłam do tej pory było zarąbiste wiec pewnie to tez bedzie
Viśka32 pisze: ↑19 sie 2021, 11:38Polecam sprawdzić sklep https://lovita.pl/ w którym będziecie mogli znaleźć wiele świetnych propozycji jeśli chodzi o dobrze wykonane propozycje bielizny nocnej, która pozytywnie zaskakuje dobrym wykonaniem i naprawdę seksownymi wersjami które bardzo skutecznie działają na naszych partnerów!ćarka pisze: ↑17 sie 2021, 9:45 A zamawiałyście już te komplety do spania https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania ? Ja teraz pierwszy raz się zdecydowałam i czekam aż dojdzie paczuszka. Nie mogę się doczekać! Jak na razie wszystko co zamowiłam do tej pory było zarąbiste wiec pewnie to tez bedzie
Ten sklep też znam lubię tak samo jak Valetta. Zależy co potrzebuje to tam zamawiam
Post autor: Joceśka »
Post autor: amiła »
ćarka pisze: ↑23 sie 2021, 8:17Viśka32 pisze: ↑19 sie 2021, 11:38Polecam sprawdzić sklep https://lovita.pl/ w którym będziecie mogli znaleźć wiele świetnych propozycji jeśli chodzi o dobrze wykonane propozycje bielizny nocnej, która pozytywnie zaskakuje dobrym wykonaniem i naprawdę seksownymi wersjami które bardzo skutecznie działają na naszych partnerów!ćarka pisze: ↑17 sie 2021, 9:45 A zamawiałyście już te komplety do spania https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania ? Ja teraz pierwszy raz się zdecydowałam i czekam aż dojdzie paczuszka. Nie mogę się doczekać! Jak na razie wszystko co zamowiłam do tej pory było zarąbiste wiec pewnie to tez bedzie
Ten sklep też znam lubię tak samo jak Valetta. Zależy co potrzebuje to tam zamawiam
Ja nie lubię chodzic po sklepach stacjonarnych, tam ciagle ktos zaczepia i czuje się niekomfortowo. A na Valetcie zamawiam co chce i kiedy chce
Post autor: Sareśka »
Post autor: HaniaMiś »
No to mamy podobnie, zakupy online zdecydowanie tutaj wygrywają. Pozdrawiam!Sareśka pisze: ↑25 sie 2021, 12:33 Dokładnie tym bardziej, że szybko się się męczę i po 3 sklepach już mi się nie chce chodzić, natomiast w sieci nie mam z tym problemów tym bardziej ze będziecie mogli znaleźć bardzo fajne ceny i różnorodność propozycji zarówno bielizny, wersji nocnej, ale również strojów kąpielowych.
Post autor: Pólo »
Post autor: Reńka »
Pólo pisze: ↑30 sie 2021, 13:42 Ja valette ro znam chyba od samego powstania, to już parę lat na pewno. 2 lata temu na pewno już od nich zamawiałam jak nie więcej i naprawdę polecam - bo mają dobre jakościowo produkty. Ja tam lubię to że można wybierać i wybierać bo taka ogromna oferta u nich jest
To prawda, szkoda że tylko jest trochę długa dostawa. Natomiast uważam, że pomimo to naprawdę warto tym bardziej że cenowo pozytywnie zaskakują i mnóstwo ładnych kompletów.
Post autor: Aśka22 »
Post autor: Daśka »
Jestem zdecydowanie na tak! Przy ładnej opaleniźnie strój będzie idealnie pasowałaAśka22 pisze: ↑01 wrz 2021, 14:43 A co w takim razie powiecie o strojach kąpielowych dwuczęściowych jak na przykład w wersji "W Kolorowe Paski" o dokładnie ten https://valetta.pl/products/stroj-kapie ... rowe-paski bo muszę przyznać że mi bardzo przypadł do gustu, pozdrawiam
Post autor: Arteśka »
Post autor: Rumiś »
Viśka32 pisze: ↑19 sie 2021, 11:38Polecam sprawdzić sklep https://lovita.pl/ w którym będziecie mogli znaleźć wiele świetnych propozycji jeśli chodzi o dobrze wykonane propozycje bielizny nocnej, która pozytywnie zaskakuje dobrym wykonaniem i naprawdę seksownymi wersjami które bardzo skutecznie działają na naszych partnerów!ćarka pisze: ↑17 sie 2021, 9:45 A zamawiałyście już te komplety do spania https://valetta.pl/collections/komplety-do-spania ? Ja teraz pierwszy raz się zdecydowałam i czekam aż dojdzie paczuszka. Nie mogę się doczekać! Jak na razie wszystko co zamowiłam do tej pory było zarąbiste wiec pewnie to tez bedzie
Faktycznie, Lovita to też bardzo fajny sklep z dużym wyborem!
Post autor: eleż »
Ja czekam na nową paczkę skusiłam się na kapcie i piżamkę na zimę tym razemArteśka pisze: ↑07 wrz 2021, 12:20 Ciekawe propozycje i fajne ceny, na pewno warto. Jeśli nie chcecie przepłacać i jednocześnie zależy Wam na nowoczesnym podejściu, zgodności wymiarów i dobrym wykonaniu to zdecydowanie Valetta. Kupowałam już nie raz i zdecydowanie nie żałuję, myślę że akurat tych zakupów nie pożałujecie
Post autor: Baneśka »
Post autor: dordża »
Post autor: dordża »
co racja to racja! nie dość że wybór super to jeszcze dobra jakośćBaneśka pisze: ↑13 wrz 2021, 9:49 W valetta jak najbardziej jest szeroki wybór propozycji jeśli chodzi o komplety bielizny koronkowej, ale również body, czy koszule nocne w seksownym wydaniu i to za nieduże pieniądzę, które na pewno na Waszych partnerach zrobią wrażenie. Oby propozycji nam się jeszcze trochę tutaj pojawiało
Post autor: Bańka »
Post autor: Opeśka »
Jestem za! Bardzo dobry sklep z ładną i dobrze wykonaną bielizną nocną, na co dzień i wyszczuplającą. Naprawdę jest w czym wybieraćBańka pisze: ↑15 wrz 2021, 10:27 Jak najbardziej tutaj bardzo fajnie wypada sklep valetta jak dla mnie jeśli chodzi o cenę, ilość propozycji, ale i wykonanie naprawdę pozytywnie zaskakują. Poza tym jeszcze można złapać naprawdę spore rabaty, chyba też niedługo zamówię sobie coś nowego z bielizny nocnej
Post autor: biłoka »
Opeśka pisze: ↑16 wrz 2021, 14:20Jestem za! Bardzo dobry sklep z ładną i dobrze wykonaną bielizną nocną, na co dzień i wyszczuplającą. Naprawdę jest w czym wybieraćBańka pisze: ↑15 wrz 2021, 10:27 Jak najbardziej tutaj bardzo fajnie wypada sklep valetta jak dla mnie jeśli chodzi o cenę, ilość propozycji, ale i wykonanie naprawdę pozytywnie zaskakują. Poza tym jeszcze można złapać naprawdę spore rabaty, chyba też niedługo zamówię sobie coś nowego z bielizny nocnej
zgadzam się w 100%!
Post autor: MonikaLiś »
A może coś ostatnio fajnego u nich zamawiałyście, ogólnie jak jest wykonana bielizna sportowa czy jest to materiał dość przewiewny?biłoka pisze: ↑21 wrz 2021, 11:46Opeśka pisze: ↑16 wrz 2021, 14:20Jestem za! Bardzo dobry sklep z ładną i dobrze wykonaną bielizną nocną, na co dzień i wyszczuplającą. Naprawdę jest w czym wybieraćBańka pisze: ↑15 wrz 2021, 10:27 Jak najbardziej tutaj bardzo fajnie wypada sklep valetta jak dla mnie jeśli chodzi o cenę, ilość propozycji, ale i wykonanie naprawdę pozytywnie zaskakują. Poza tym jeszcze można złapać naprawdę spore rabaty, chyba też niedługo zamówię sobie coś nowego z bielizny nocnej
zgadzam się w 100%!
Post autor: Miońka »
Post autor: palońka »
Post autor: Uśka »
- darekrybak
Post autor: darekrybak »
Dziewczyna jak szuka bielizny to zagląda na http://maps.google.com.ar/url?q=https://otherlife.pl/, bo wtedy jest pewna, że znajdzie coś dla siebie.WolciaK pisze: ↑12 gru 2019, 23:50 Cześć kobitki
Chciałam zapytać, czy może któraś z Was korzystała już ze sklepu internetowego z bielizną Valetta? Jeśli tak to co sądzicie o obsłudze, jakości wykonania oraz terminach realizacji - warto na nich postawić, czy jednak nie do końca?
Post autor: Duśka »
Post autor: Kamiśka »
Post autor: DariaMeś »
Post autor: Miśka »
Miśka pisze: ↑19 paź 2021, 10:33 Dokładnie, warto sobie sprawdzić valetta ponieważ wybór mają ogromny zarówno jeśli chodzi o bieliznę sportową, nocna, ale również takiej na co dzień. Przede wszystkim rozbudowana oferta, racjonalne ceny i też obsługa która naprawdę potrafi doradzić. Pozdrawiam i udanych zakupów
tak zgadzam się z tobą w 100%
Post autor: Zońka »
Post autor: Bęlla »
Ja się zgadzam w 100% z tym co napisałaśZońka pisze: ↑25 paź 2021, 12:13 Ciekawy sklep akurat jeśli chodzi o valetta, naprawdę fajny wybór i też plusem jest to że dostawy są również w pełni darmowe. Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziecie co potrzebne do swojej firmy ciesząc się zarówno profesjonalnym podejściem obsługi do klienta, plusem jest też darmowa dostawa
Post autor: gadzia »
Post autor: Natkaś »
Post autor: Natalia »
Lepiej trzymac sie Z dała od tego typów pośredników.
Naruszają prawo kupującego o odstąpieniu od umowy egzekwując własne warunki REGULAMINU. Bardzo żałuje, że miałam z nimi styczność i będę omijać szerokim łukiem!!!!!
Post autor: Natalia »
Lepiej trzymac sie Z dała od tego typów pośredników.
Naruszają prawo kupującego o odstąpieniu od umowy egzekwując własne warunki REGULAMINU. Bardzo żałuje, że miałam z nimi styczność i będę omijać szerokim łukiem!!!!!
Post autor: Klientka »
Poczytajcie opinie na opineo, ale wybierzcie te negatywne, bo one przedstawiają jak działa ten "sklep".
Towar niezgodny z ofertą, koszmarnej jakości. U mnie zgadzał się tylko kolor.
Sklep uważa, że nie ponosi żadnej odpowiedzialności za swoje działania, ale na szczęście obowiązują jeszcze przepisy prawa polskiego. Zachęcam do zgłaszania ich działań do UOKiK i na policję.
Chyba, że chcesz stracić czas, pieniądze i nerwy przy próbie reklamacji - wtedy zachęcam do zakupów.
Post autor: Gość »
Post autor: Dariaddd »
Post autor: Żaneta »
Post autor: Miriam »
-jakość
-normy
-no i ciało w tym wygląda pięknie nawet jak się nie jest modelką.
Na przykladzie stroju kapielowego. Zamowilam ostatnio taki jednoczęściowy z www.lavel.pl
I on robi mi wcięcie w talii! Ja go nie posiadam ale w tym kostiumie już tak a wcale mnie nie uciska czy nie czuję się jak w gorsecie
Boję się tych chinskich rzeczy dlatego, że one ładnie wyglądaja na modelkach a nie manie nie koniecznie...
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo
- ↳ Medycyna alternatywna