Zestaw herbat na prezent?
Zbieramy opinie o ciekawych e-sklepach, promocjach, dobrych ofertach! Dołącz do nas!
- jaslawa83
Zestaw herbat na prezent?
Kobietki, co myślicie o wręczeniu zestawu herbat w ramach prezentu? Przede wszystkim interesuje mnie zestaw do herbaty matcha. Wiem, że moja bliska koleżanka bardzo lubi herbaty z różnych stron świata i sądzę, że taki upominek sprawiłby jej przyjemność. Jakie macie zdanie?
Re: Zestaw herbat na prezent?
Post autor: Reńka »
Ja natomiast myślę, ze świetną propozycją będzie zamiast tych setek kwiatów po prostu kupić porządny kosz prezentowy specjalnie skomponowany własnie dla Nauczycieli i jeśli będziesz na etapie poszukiwań to warto odwiedzić https://smaczajama.pl/pl/c/Polecane-na- ... yciela/612 gdzie znajdziecie mnóstwo świetnych propozycji. Warto się odpowiednio przygotować, bo czasu już nie zostało dużo
- Hanka
Re: Zestaw herbat na prezent?
Osobiście uważam, że taki zestaw herbat to fantastyczny pomysł na prezent dla bliskiej osoby Na dodatek nadaje się na różne okazje Wiem, że są gotowe zestawy herbat do kupienia, ale można również samodzielnie taki stworzyć Ja na przykład kiedyś dostałam taki właśnie upominek i z tego, co pamiętam, bardzo się z niego ucieszyłam Tak więc polecam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo