Co na zatoki?

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Awatar użytkownika
stella-87

Co na zatoki?

Post autor: stella-87 »

Chyba przeziębiłam zatoki, co na zatoki bez recepty można kupić w aptece? Boli mnie, czuję jakby mi coś głowę zgniatało, najgorzej jest w okolicach nosa. Czy lepsze będą jakieś tabletki czy takie mieszanki do płukania zatok. Słyszałam też że można je rozgrzewać przy pomocy bardzo gorącej soli w jakimś materiałowym woreczku. Czy to się sprawdza? Polecicie coś dobrego?
annadmowska97

Re: Co na zatoki?

Post autor: annadmowska97 »

Ja też miewam problemy z zatokami i to co jakiś czas. Polecam lek sinupred. Jest chyba bez recepty. Jeśli zaś ktoś potrzebuje receptę to można skorzystać z portalu memedic.pl, gdzie bez wizyty u lekarza można szybko otrzymać e-receptę.
nieegodnaa

Post autor: nieegodnaa »

Jeśli mam być szczera, to pamiętam, że czyszczenie noska u dzieci jest tak naprawdę ważne i ja sobie w tym względzie mam do opanowania kilka technik. Liczę, że czas nam się pokaże i że będę mogła sobie coś takiego ogarnąć, co będzie dla nas pomocne.
Awatar użytkownika
tormund91

Post autor: tormund91 »

Ostatnio szukałem rozwiązania dla różnych specyfików na problemy z zatokami, i muszę powiedzieć, że znalazłem znakomity produkt dostępny pod tym adresem internetowym https://wodamorska.apteo.pl/. Oferta tej firmy zwróciła moją uwagę, i poważnie zastanawiam się nad przetestowaniem tego produktu.
ODPOWIEDZ