dobry psycholog online
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
dobry psycholog online
Post autor: miłka12 »
Potrzebuję pomocy psychologa dla siebie. Problem jest w tym, że mieszkam w małej miejscowości i u mnie takich specjalistów nie ma. Dojechać gdzieś to też średnio. Dlatego może właśnie online by się udało, a nie chcę po znajomych pytać szczerze mówiąc. Zawsze lepiej jak ktoś już ma kogoś sprawdzonego, może coś mi doradzi.
Re: dobry psycholog online
Post autor: Dażaa »
Chętnie bym pomogła. Wiem, że takie możliwości są bo moja koleżanka z pracy korzystała. Tylko nie pamiętam nazwy poradni i czy to był psycholog czy psychiatra, ale dopytam jak coś. Wiem, że jej to bardzo pomogło. Wróciła już nawet do pracy, był czas że była na chorobowym nawet.
Dzięki za odpowiedź. Jeśli uda ci się dowiedzieć to będę wdzięczna. Zawsze inaczej jak ktoś już sprawdzony i wiadomo, że pomocny. Przynajmniej tak mi się wydaje.Dażaa pisze: ↑18 sie 2021, 19:50 Chętnie bym pomogła. Wiem, że takie możliwości są bo moja koleżanka z pracy korzystała. Tylko nie pamiętam nazwy poradni i czy to był psycholog czy psychiatra, ale dopytam jak coś. Wiem, że jej to bardzo pomogło. Wróciła już nawet do pracy, był czas że była na chorobowym nawet.
Post autor: Dażaa »
Hej, już wszystko wiem. Poradnia nazywa się Psychomedic i mają swoją stronę https://psychomedic.pl/ . Tam są namiary, adresy i nawet przez stronę możesz się umówić albo zadzwonić. Życzę, żeby jak najszybciej wszystko się ułożyło.miłka12 pisze: ↑20 sie 2021, 23:25Dzięki za odpowiedź. Jeśli uda ci się dowiedzieć to będę wdzięczna. Zawsze inaczej jak ktoś już sprawdzony i wiadomo, że pomocny. Przynajmniej tak mi się wydaje.Dażaa pisze: ↑18 sie 2021, 19:50 Chętnie bym pomogła. Wiem, że takie możliwości są bo moja koleżanka z pracy korzystała. Tylko nie pamiętam nazwy poradni i czy to był psycholog czy psychiatra, ale dopytam jak coś. Wiem, że jej to bardzo pomogło. Wróciła już nawet do pracy, był czas że była na chorobowym nawet.
Fajnie, że się dowiedziałaś. Bardzo dziękuję za fatygę. Sprawdzę sobie wszystko i od razu się zapiszę.Dażaa pisze: ↑21 sie 2021, 18:30Hej, już wszystko wiem. Poradnia nazywa się Psychomedic i mają swoją stronę https://psychomedic.pl/ . Tam są namiary, adresy i nawet przez stronę możesz się umówić albo zadzwonić. Życzę, żeby jak najszybciej wszystko się ułożyło.miłka12 pisze: ↑20 sie 2021, 23:25Dzięki za odpowiedź. Jeśli uda ci się dowiedzieć to będę wdzięczna. Zawsze inaczej jak ktoś już sprawdzony i wiadomo, że pomocny. Przynajmniej tak mi się wydaje.Dażaa pisze: ↑18 sie 2021, 19:50 Chętnie bym pomogła. Wiem, że takie możliwości są bo moja koleżanka z pracy korzystała. Tylko nie pamiętam nazwy poradni i czy to był psycholog czy psychiatra, ale dopytam jak coś. Wiem, że jej to bardzo pomogło. Wróciła już nawet do pracy, był czas że była na chorobowym nawet.
Post autor: AlicjaŻ99 »
Ja potrzebowałam kogoś kto pomoże mi w problemie z moim partnerem, który od bardzo dawna cierpiał na kompulsywne zachowania - osoba hiperseksualna. Hiperseksualność to najprościej - utrata kontroli nad ilością snutych fantazji oraz zachowań seksualnych, pozbawionych więzi emocjonalnych, realizowanych w celu regulacji nastroju. Bardzo zależało nam na naszym związku ale jednak to coś brało górę. Postanowiłam skonsultować się z osobą, która może nam pomóc i napisałam do Pana Adriana Sztobryna z tego gabinetu https://www.narozdrozu.eu/kontakt . Powiem wam, że mój partner jest na bardzo dobrej drodze do wyjścia z problemu.
Post autor: laura91 »
Z własnego doświadczenia ci powiem, że najlepsza terapia jest w gabinecie psychologa a nie online. Miałam terapię online przez rok i nie byłam zadowolona z efektów. Teraz chodzę na terapię do psychologa do Centrum Terapii Promitis - http://www.centrum-terapii.pl/ i widzę, że robię coraz większe postępy. Ostatnio zapisałam tam też swojego syna, który choruje na autyzm. W Promitis zajmują się również terapią dla osób z autyzmem i zespołem Aspergera.
Post autor: JustaG »
Moim zdaniem psychoterapia online ma dużo zalet, nie trzeba tracić czasu na dojazdy, szybsza i częstsza komunikacja, w dodatku można skorzystać ze wsparcia świetnego specjalisty stacjonującego w innej miejscowości. Rok temu zdecydowała się na tę formę psychoterapii i to była doskonała decyzja, swoja panią psycholog znalazłam przez WeTalk, czyli platformę do kontaktu z psychologami i psychoterapeutami. Dobierają tam odpowiedniego specjalistę do naszych potrzeb, z resztą wszystko jest na stronie opisane. W moim przypadku zadziałało to świetnie, jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką otrzymuję, systematycznie widać efekty terapii i czuję się znacznie lepiej.
Post autor: 1ela1 »
hej, też jestem z małego miasta, szukałam kogoś online, u mnie depresja była do tego stopnia, że nie byłam w stanie wstać z łóżka, była cała obolała - głowa, bóle brzucha i zero humoru i jeszcze do tego przewijające się ataki paniki. miałam bardzo słabe doświadczenia z psychologami - którzy byli totalnie niekompetentni. nie trafiałam dobrze. po latachhh znalazłam sensowną platformę . odkryj swoje emocje , znalazłam ich bo wybrałam się kiedyś na wydarzenie które organizowali. moje podejście zmienia się codziennie, i nareszcie widzę, że zasługuję na wszystko co najlepsze. wymagało to sporo pracy, ale moje życie się zmienia. i nareszcie mam nadzieję. polecam i będę polecać ....
Post autor: roza »
Nie bez powodu się mówi, że stres potrafi zabić. Trzeba więc znaleźć sposoby na radzenie sobie z nim. Czasem nie można samemu rozwiązać swoich problemów, przydaje się wtedy chociażby psychoterapia. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca na psychoterapię, to z czystym sumieniem mogę polecić wam https://sensusmed.pl/oferta/psychoterap ... -lekowych/
Post autor: martusiap »
Psycholog psychologiem, ale dobrze czasami odpocząć sobie w domu. Ja czasem korzystam ze zwolnień lekarskich on-line. W pracy potrafią dać mocno popalić.
Post autor: gośka »
Szczerze mówiąc ja myślę o tym by zdecydować się na współpracę z https://justynasabala.pl/ . Ogólnie tutaj można otrzymać naprawdę wielkie wsparcie i pomoc, więc może jednak będziecie zadowoleni z dokonanego wyboru
Post autor: izka56 »
Polecam poradnię psychologiczną Psyche, sama korzystam tam z terapii online. Wybrałam taki sposób terapii ze względu na brak czasu, z dwójką ruchliwych dzieci ciężko wyrwać się z domu, a dodatkowo online kontaktuje się o różnych porach co jej dodatkowym plusem
- selena
Nie zawsze ta terapia online to dobry wybor, na przykład kiedy chodzi o zdrowie psychiczne naszych dzieci. Wtedy faktycznie lepiej postawić na spotkania stacjonarne, na przykład w https://centrum-terapii.pl/ gdzie nasze dzieci otrzymają należytą pomoc.
- tormund91
Przeze mnie poszukiwana jest terapia rodzinna warszawa Moja dobra znajoma poinformowała mnie, że w Warszawie działa dobre centrum psychologiczne, mianowicie mówię o goodlifepsycholog.pl. Jeśli jako rodzina macie jakiekolwiek problemy, to moim zdaniem warto udać się pod wskazany przeze mnie link i rozważyć wizytę w tamtejszym centrum.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo