Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Cześć!
Chciałabym poznać Wasza opinię na temat wyboru dobrej jakości produktów wspierających samopoczucie i chęci do działania. Co wybrać zamiast szkodliwych energetyków, może macie jakieś konkretne podpowiedzi na temat Energik Grinday?
Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że z Waszą pomocą temat trochę bardziej nam się tutaj rozwinie
W takim razie jeżeli właśnie potrzebujesz skutecznego pobudzenia bez użycia tych szkodliwych energetyków to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez Grinday u których znajdziecie m.in Energik https://www.grinday.com/pl/sklep/55-ene ... lkach.html który działa świetnie na mnie, w gorsze dni idealna opcja
Na mnie super działa, przede wszystkim Energik to mega bomba energetyczna która pozwala cieszyć się zarówno chęcią do działania i jednocześnie lepszym samopoczuciem. Ja rano czuję się słabo szczególnie w poniedziałek, ale teraz już wiem jak sobie z tym sprawnie poradzić
Zamiast wydawać pieniądze na te suplementy warto najpierw poszukać skąd bierze się problem. Ja też byłam osłabiona, nie chciało mi się nic robić i nie miałam energii. Zrobiłam badania wraz z dietetykiem ułożyłam dietę pod siebie, więcej ruchu i jestem jak nowo narodzona bez żadnych sztucznych wspomagaczy.
Dzięki wielkie za pierwsze podpowiedzi, na pewno wezmę pod uwagę i oczywiście mam nadzieję że uda mi sie znaleźć odpowiednie rozwiązanie pod względem jakości składu, skuteczności działania i jednocześnie rozsądnej ceny. Mam nadzieję, że uda mi się z tym problemem skutecznie poradzić i chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami
Jak najbardziej się zgadzam, nawet jak nie jesteś co do tego na początku przekonana to możesz przecież zajrzeć na https://www.grinday.com/pl/sklep/55-ene ... lkach.html i sobie zamówić jedną sztukę, żeby przetestować i przekonać się jak fajnie działa na spadki chęci do działania i braku koncentracji w pracy od samego rana. U mnie niezastąpiony jak do tej pory
AlciaEń pisze: ↑24 mar 2021, 10:05
Jak najbardziej się zgadzam, nawet jak nie jesteś co do tego na początku przekonana to możesz przecież zajrzeć na https://www.grinday.com/pl/sklep/55-ene ... lkach.html i sobie zamówić jedną sztukę, żeby przetestować i przekonać się jak fajnie działa na spadki chęci do działania i braku koncentracji w pracy od samego rana. U mnie niezastąpiony jak do tej pory
No macie rację fajna opcja, dobry skład i fajnie działa dla tych co lubią dłużej pospać a musze od rana pracować na pewno spora pomoc
No tak w składzie energik są te kluczowe substancje, czyli ekstrakt z korzenia ashwagandhy, kofeina i wit b6 i b12 które jednak sama suplementuję i dobrze się sprawdzają żeby właśnie pobudzić myślenie, koncentrację i też ogólnie podnieść witalność w działaniu każdego dnia niezależnie od pogody.
No tak jak piszecie, rzeczywiście jeśli chodzi już o sam wybór skutecznego suplementu do powrotu do pełnych sił psychicznych, aby bez problemów radzić sobie ze stresem, brakiem chęci do działania i bez problemów zdać egzaminy, radzic sobie z zadaniami w firmie i też codziennymi zadaniami.
Seśka pisze: ↑20 cze 2021, 22:17
No tak jak piszecie, rzeczywiście jeśli chodzi już o sam wybór skutecznego suplementu do powrotu do pełnych sił psychicznych, aby bez problemów radzić sobie ze stresem, brakiem chęci do działania i bez problemów zdać egzaminy, radzic sobie z zadaniami w firmie i też codziennymi zadaniami.
Warto szukać właśnie naturalnych suplementów diety o bogatym składzie, aby wspierał procesy myślowe, regenerację i pobudzał także pracę mózgu. Energik to fajna sprawa, teraz też staram się odchodzić od kawy na rzecz zielonej kawy
No dokładnie warto sobie wypróbować różne opcje i jednak znaleźć optymalne rozwiązania, bo na mnie już kawa niestety nie do końca dobrze działa. Energik to według mnie plus ze wzgledu na różnorodny skład i jednak naturalne składniki które najlepiej działają na nasz organizm kardamon, ashwagandha, kofeina, niacyna dają tą moc
Jedno jest pewne - warto wspomagać swój organizm, dostarczać mu regularnie niezbędnych witamin i minerałów a czasem też innych suplementów gdy zachodzi taka potrzeba. to wszystko wpływa na nasze samopoczucie, poziom energii itd. Warto kupować je świadomie, te z Pharmovit mają bardzo dobry, czysty skład bez chemii czy syntetycznych wypełniaczy.
Baśka32 pisze: ↑25 cze 2021, 8:30
No dokładnie warto sobie wypróbować różne opcje i jednak znaleźć optymalne rozwiązania, bo na mnie już kawa niestety nie do końca dobrze działa. Energik to według mnie plus ze wzgledu na różnorodny skład i jednak naturalne składniki które najlepiej działają na nasz organizm kardamon, ashwagandha, kofeina, niacyna dają tą moc
Skoro tak chwalicie to chyba czas na mnie, bo coraz bardziej brakuje mi chęci do działania szczególnie latem kiedy za oknem takie piękne słońce i upał. Oby pomógł!!
Spoko sprawa ten energik grinday i jeśli macie te problemy ze spadkiem energii oraz chęci do działania to warto zajrzeć https://www.grinday.com/pl/sklep/12-min ... -mind.html sprawdzić sobie skład, a mają czystą etykietę i jest to produkt wyłącznie wege oraz zakres działania. Na pewno pomoże, jak kawa czy yerba nie do końca dają wam takie efekty jakich byście chciały
Kluczowe jest to, żeby właśnie dbać o swoje zdrowie i szukać motywacji do działania. Ja potrzebowałem konkretnej pomocy żeby znaleźć w sobie motywację szczególnie jest to problematyczne przy dużych upałach, ale i zimą kiedy jednak pogoda nie dopisuje i kompletnie zniechęca do działania. Dlatego pomoc jak energik, smaczne jedzenie, witamina D3 i ruch mogą razem dać naprawdę dobre efekty funkcjonowania na co dzień
Oliśka pisze: ↑21 lip 2021, 10:20
Kluczowe jest to, żeby właśnie dbać o swoje zdrowie i szukać motywacji do działania. Ja potrzebowałem konkretnej pomocy żeby znaleźć w sobie motywację szczególnie jest to problematyczne przy dużych upałach, ale i zimą kiedy jednak pogoda nie dopisuje i kompletnie zniechęca do działania. Dlatego pomoc jak energik, smaczne jedzenie, witamina D3 i ruch mogą razem dać naprawdę dobre efekty funkcjonowania na co dzień
No tutaj musze przyznać, że temat naprawdę nieźle się rozwinął. Rzeczywiście ważny jest skład, skuteczność w działaniu i jednocześnie powrotu do pełni zdrowia bo chęci do działania i motywacja są naprawdę na wagę złota
Też uważam, że akurat nieźle sprawdza się Energik https://www.grinday.com/pl/energia/60-e ... zetek.html który działa w takim zakresie jak wspiera dobre samopoczucie fizyczne i psychiczne, przyczynia się do ożywienia układu nerwowego i oczywiście utrzymania dobrej sprawności poznawczej. Zamiast szkodliwych energetyków i kaw naprawdę dobry zamiennik
Ajaśka pisze: ↑26 lip 2021, 10:10
Też uważam, że akurat nieźle sprawdza się Energik https://www.grinday.com/pl/energia/60-e ... zetek.html który działa w takim zakresie jak wspiera dobre samopoczucie fizyczne i psychiczne, przyczynia się do ożywienia układu nerwowego i oczywiście utrzymania dobrej sprawności poznawczej. Zamiast szkodliwych energetyków i kaw naprawdę dobry zamiennik
To prawda lepiej szukać pomysłów na jakiegoś szejka energetycznego, bądź właśnie naturalnych suplementów diety które wpływają na lepsze samopoczucie i jednak procesy myślowe, ale i chęci do pracy oraz treningów.
Ważne jest to żeby regularnie jeść, nie podjadać i też nie robić zbyt dużych posiłków bo wtedy czujemy się obciążali i ospali. No do tego oczywiście właśnie kawka, yerba, albo dodatkowa suplementacja jak na przykład energik który fajnie się sprawdza u mnie też, szczególnie kiedy pogoda kompletnie zniechęca do pracy i jakichkolwiek aktywnosci.
Vośka32 pisze: ↑22 sie 2021, 13:20
Ważne jest to żeby regularnie jeść, nie podjadać i też nie robić zbyt dużych posiłków bo wtedy czujemy się obciążali i ospali. No do tego oczywiście właśnie kawka, yerba, albo dodatkowa suplementacja jak na przykład energik który fajnie się sprawdza u mnie też, szczególnie kiedy pogoda kompletnie zniechęca do pracy i jakichkolwiek aktywnosci.
Może sobie wypróbuję, bo widzę że saszetka nie wychodzi drogo także mam nadzieję że pomoc w pobudzeniu i ilości energii będzie tak zauważalna jak tutaj piszecie, jak tak to na jesień kupuję zapas ;DD
Dokładnie dobre jedzonko, rano trochę biegania i naturalna kofeina, ekstrakt z kłączy dzikiego kardamonu, niacyna, wit B6 i B12 to wszystko na pewno skutecznie pomoże. Dlatego warto sobie zajrzeć na https://www.grinday.com/pl/energia/60-e ... zetek.html i sprawdzić jakie korzyści przynosi, a jesienią zawsze chęci oraz motywacji do działania niestety brakuje.
GośkaMis pisze: ↑25 sie 2021, 8:13
Dokładnie dobre jedzonko, rano trochę biegania i naturalna kofeina, ekstrakt z kłączy dzikiego kardamonu, niacyna, wit B6 i B12 to wszystko na pewno skutecznie pomoże. Dlatego warto sobie zajrzeć na https://www.grinday.com/pl/energia/60-e ... zetek.html i sprawdzić jakie korzyści przynosi, a jesienią zawsze chęci oraz motywacji do działania niestety brakuje.
Ogólnie przy ilości rzeczy do załatwienia, problemach i stresach naprawdę ciężko sobie z tym wszystkim poradzić i jeszcze mieć chęci do aktywności fizycznych. Jeszcze wiosną sporo się chce, natomiast taką pogodą jak teraz i jesienią no niestety nie do końca, dlatego szukam też sposobów kawa już nie działa do końca. Yerba ma pozytywne opinie, ale i trzeba będzie ten energik chyba przetestować