Witam,
Chciałabym zapytać Was z usług jakiej klinki korzystacie jeśli chodzi o makijaż permanentny ust. Macie może dla mnie jakieś konkretne wskazówki i jeśli tak, to czy słyszałyście o Klinice Przemian jeśli tak to byłabym bardzo wdzięczna za porady z Waszej strony!
Makijaż Permanentny Ust - Kraków
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
- PaulinaaMM32
Makijaż Permanentny Ust - Kraków
Post autor: PaulinaaMM32 »
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 11:27 przez PaulinaaMM32, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szyszyka
Re: Makijaż Permanentny Ust - Kraków
A ja akurat znalazłam fajne miejsce w moich okolicach - w Bielsku. Jeżeli jestescie też z tych okolic to zerknijcie sobie na stronkę https://www.studiolaperla.pl Proponują tu kompleksową pomoc z zakresu medycyny estetycznej, także zajmują się makijażem permanentnym,
- lampeczka
Ja jestem bardzo zadowolona z efektów makijażu permanentnego, na który zdecydowałam się w Vici Clinic w Krakowie. Wybrałam makijaż ust i brwi. Pan Krzysztof Majerski wykonuje zabiegi bardzo profesjonalnie, a efekty są przede wszystkim naturalne.
- mira_mira
A jak mieszkacie w Warszawie i szukacie jakiegoś dobrego salonu na miejscu to zdecydowanie polecam " JEST PIĘKNIE" na ulicy Wilczej. Ja u Dominiki robiłam już i usta i brwi - efekt bardzo naturalny a sam zabieg przeprowadzony w mega sympatycznej atmosferze 

- oliska
zgadzam sie z koleżanką wyżej. Ja u Dominiki z JEST PIĘKNIE robiłam już i brwi i usta a jak wszystko wróci do normy na pewno zrobie sobie jeszcze kreski na powiekach ( na eyeliner patrzec juz nie moge ;/ ) Fajna dziewczyna, mega profesjonalne wykonanie, dogodne terminy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo