Makijaż Permanentny Ust - Kraków

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Awatar użytkownika
PaulinaaMM32

Makijaż Permanentny Ust - Kraków

Post autor: PaulinaaMM32 »

Witam,
Chciałabym zapytać Was z usług jakiej klinki korzystacie jeśli chodzi o makijaż permanentny ust. Macie może dla mnie jakieś konkretne wskazówki i jeśli tak, to czy słyszałyście o Klinice Przemian jeśli tak to byłabym bardzo wdzięczna za porady z Waszej strony!
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 11:27 przez PaulinaaMM32, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szyszyka

Re: Makijaż Permanentny Ust - Kraków

Post autor: Szyszyka »

A ja akurat znalazłam fajne miejsce w moich okolicach - w Bielsku. Jeżeli jestescie też z tych okolic to zerknijcie sobie na stronkę https://www.studiolaperla.pl Proponują tu kompleksową pomoc z zakresu medycyny estetycznej, także zajmują się makijażem permanentnym,
Awatar użytkownika
lampeczka

Post autor: lampeczka »

Ja jestem bardzo zadowolona z efektów makijażu permanentnego, na który zdecydowałam się w Vici Clinic w Krakowie. Wybrałam makijaż ust i brwi. Pan Krzysztof Majerski wykonuje zabiegi bardzo profesjonalnie, a efekty są przede wszystkim naturalne.
Awatar użytkownika
mira_mira

Post autor: mira_mira »

A jak mieszkacie w Warszawie i szukacie jakiegoś dobrego salonu na miejscu to zdecydowanie polecam " JEST PIĘKNIE" na ulicy Wilczej. Ja u Dominiki robiłam już i usta i brwi - efekt bardzo naturalny a sam zabieg przeprowadzony w mega sympatycznej atmosferze :)
Awatar użytkownika
oliska

Post autor: oliska »

zgadzam sie z koleżanką wyżej. Ja u Dominiki z JEST PIĘKNIE robiłam już i brwi i usta a jak wszystko wróci do normy na pewno zrobie sobie jeszcze kreski na powiekach ( na eyeliner patrzec juz nie moge ;/ ) Fajna dziewczyna, mega profesjonalne wykonanie, dogodne terminy.
ODPOWIEDZ