najlepsza antykoncepcja
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
najlepsza antykoncepcja
Post autor: gość »
Jaka Waszym zdaniem jest najlepsza antykoncepcja? idę do lekarza w poniedziałek i się zastanawiam co robić, mam teraz plastry ale średnio zadowolona jestem. myślę że może lepiej pójść w spirale. bo po tabletkach nie chce przytyć. Czekam na wasze odpowiedzi.
- wariatka
Re: najlepsza antykoncepcja
Tak naprawdę to sporo tutaj zależy od naszego organizmu. To nie jest wina antykoncepcji, tylko właśnie organizmu że pojawiają się te słynne i nielubiana skutki uboczne. U mnie np bardzo fajnie sprawdziły się tabletki vines po których naprawdę muszę przyznać że nic mi nie dokuczało. Kilogramów nie przybrałam a nawet bym powiedziała że udało mi się schudnąć parę kilo 

Re: najlepsza antykoncepcja
Post autor: Daruś »
Warto pamiętać, że nawet gdyby najlepsza antykoncepcja zawiodła to w dalszym ciągu ma się możliwość legalnego przerwania ciąży, więcej informacji na stronie klinikastonava.czgość pisze: ↑30 maja 2021, 20:39 Jaka Waszym zdaniem jest najlepsza antykoncepcja? idę do lekarza w poniedziałek i się zastanawiam co robić, mam teraz plastry ale średnio zadowolona jestem. myślę że może lepiej pójść w spirale. bo po tabletkach nie chce przytyć. Czekam na wasze odpowiedzi.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo