najtańsza apteka

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
zussa

najtańsza apteka

Post autor: zussa »

Drodzy, jakie apteki aktualnie są w miarę tanie? W tej aptece w której kupowałam do tej pory niestety ceny bardzo poszły w górę i szukam tańszej alternatywy
Kluska

Re: najtańsza apteka

Post autor: Kluska »

Ja kupuję w DOZ, bo moim zdaniem mają najlepsze ceny. Kupuję tam swoje leki i zawsze uda mi się trochę zaoszczędzić, więc mogę ich na pewno polecić, a mam bliżej inne apteki :)
zussa

Post autor: zussa »

dzięki, byłam w doz i faktycznie ceny są w porządku, zrobiłam od razu większe zakupy, uzupełniłam braki w apteczce, na pewno przerzucę się na tę aptekę bo ma korzystne ceny
Mikro

Post autor: Mikro »

To ja też mogę polecić DOZ, ostatnio robiłam tam większe zakupy i byłam naprawdę zadowolona. Nie warto przepłacać w innych aptekach, ja się trzymam już tylko DOZ.
Rolin

Post autor: Rolin »

No właśnie też jakiś czas temu szukałam najtańszej apteki, dlatego, że miałam do kupienia większą ilość leków, okazało się, że zdecydowanie najtaniej jest w dozie, od tamtego czasu kupuję leki już tylko tam.
ODPOWIEDZ