nietrzymanie moczu

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
rekisa

nietrzymanie moczu

Post autor: rekisa »

czy ktoś z was kupował środki higieniczne na nietrzymanie moczu w aptece DOZ, jakie produkty stamtąd polecacie?? Czy znacie jakieś dobre wkładki które pozwolą czuć się komfortowo?
linda6

Re: nietrzymanie moczu

Post autor: linda6 »

myślę, że warto sprawdzić kilka produktów i zobaczyć co nam najbardziej odpowiada, w DOZie mają szeroki wybór takich środków higienicznych więc coś dla siebie znajdziesz
rekisa

Post autor: rekisa »

dzięki za podpowiedź z dozem, byłam u nich i kupiłam sobie wkładki, nawet dostałam darmowe próbki, ceny mnie też pozytywnie zaskoczyły bo nie zapłaciłam dużo za te produkty
limoncello

Post autor: limoncello »

No nie jest to przyjemna dolegliwość, ale odpowiednie środki chłonne naprawdę mogą poprawić komfort życia. W dozie jest duży wybór wkładek, pieluchmajtek itp, a jak nie wiecie co wybrać to na pewno doradzą :)
niszelka

Post autor: niszelka »

Mi bardzo pomogły wkładki, szczególnie jak wiedziałam, że będę dłużej bez dostępu do toalety. Kupuję w DOZie, mają chyba najlepszą ofertę cenową na te produkty.
Domeczka

Post autor: Domeczka »

Medycyna estetyczna oferuje innowacyjne rozwiązania, takie jak laseroterapia, które pomagają kobietom w leczeniu problemów związanych z nietrzymaniem moczu, poprawiając komfort życia. Sprawdzcie - https://klinikamiracki.pl/ginekologia-estetyczna/
ODPOWIEDZ