nutridrinki
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
nutridrinki
Post autor: damira »
drodzy jestem ciekawa czy mieliście kiedyś do czynienia z nutridrinkami? chciałabym zacząć kupować dla bliskiej osoby, takie zalecenia lekarza, jakie polecacie? czy ktoś z was kupuje w dozie?
Re: nutridrinki
Post autor: rofetka »
kupuję często dziadkowi, w doz mają fajny wybór produktów i wydaje mi się, że pod względem cen też są ok, jak masz gdzieś w okolicy to warto się do nich wybrać
Post autor: damira »
dzięki za podpowiedź, na pewno się do doz wybiorę po te nutridrinki, kupię pewnie kilka wariantów smakowych żeby sprawdzić co najbardziej przypadnie do gustu
Post autor: Neli »
Ja z doz kupuję nutridrinki Fresubin, ale mają spory wybór, więc radziłabym wybrać się osobiście do apteki, bo na miejscu fachowo doradzą co wybrać. Ceny też są przystępne.
Post autor: emuśka »
Masz racje w DOZie faktycznie można znaleźć nutridirnki różne i to bardzo dobrych cenach. Sama kupuję w stacjonarnie w DOZie dla dziadka, diben- idealny dla cukrzyka.
Post autor: kama89 »
My w DOZie kupujemy też dla dziadka nutridrinki ale Diben, fajnie się sprawdza, dziadek bardzo lubi, a stacjonarnie u nich znalazłam w najlepszej cenie w mieście.
Post autor: Patkisa »
Kupowałam jakiś czas temu nutridrinki, potrzebowałam być na takiej diecie półpłynnej przez jakiś czas po zabiegu. Potwierdzam powyższe wpisy, że w dozie mają najlepsze ceny na takie produkty i duży wybór.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo