Opinie o Platinum Dent

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Baaśka

Opinie o Platinum Dent

Post autor: Baaśka »

Drodzy moi czy jest tu ktoś z Trójmiasta a konkretnie z Gdyni ? Szukam opinii na temat kliniki stomatologicznej Platinum Dent. Leczył się ktoś u nich? Jak wrażenia?
węzka

Re: Opinie o Platinum Dent

Post autor: węzka »

tak, ja usuwałam tu ósemki a moje dziecko chodzi regularnie w sprawach ortodontycznych. polecam :) doktor Renata to bardzo cierpliwy i delikatny stomatolog, ma super podejście i do dorosłych i do dzieci :)
Aguś

Post autor: Aguś »

i dla mnie gabinet godny polecenia. Leczenie jest bezbolesne i skuteczne, pani doktor zawsze najpierw robi dokładny przegląd i w razie konieczności przygotowuje plan leczenia wraz z kosztorysem, więc nic nie jest w stanie pacjenta zaskoczyć. no a ponad to wszystko to bardzo sympatyczna i cierpliwa osoba.
Baśśka

Post autor: Baśśka »

super, bardzo Wam dziękuje dziewczyny za informacje :) w takim razie jutro dzwonie i umawiam się na pierwszy możliwy termin :)
Aguś

Post autor: Aguś »

to koniecznie daj znac jak już będziesz po wizycie, jestem ciekawa Twoich wrażeń :) ja idę na kolejną wizytę na początku grudnia :)
ODPOWIEDZ