Poradnia Olgi Rymkiewicz - opinie
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
- yoona
Poradnia Olgi Rymkiewicz - opinie
Witajcie! Czy ktoś z Was korzystał już z usług pani Olgi Rymkiewicz, która we Wrocławiu prowadzi poradnię ? Chciałabym w końcu porządnie zabrać się za odchudzanie bo te domowe sposoby jednak na mnie nie działają... będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
- mira_mira
Re: Poradnia Olgi Rymkiewicz - opinie
ale w czym jest problem ? nie jesteś w stanie sama układać sobie jadłospisu ? ja korzystam z przykładowych diet umieszczonych w sieci, ale też zwyczajnie zdrowo się odżywiam, pilnuję regularności posiłków itd. Ćwiczę też w domu, siłownia wcale nie jest do niczego potrzeba. Wystarczy tylko dobra dawka motywacji i jazda 
rozłącznik nsl

rozłącznik nsl
- rufka
no własnie o tą motywację do działania czasem jest ciężko... ja chyba wiem o czym piszesz yoona bo sama chyba z 5 razy zaczynałam się odchudzać. w końcu trafiłam własnie do pani Rymkiewicz i pomogło także ze swojej strony polecam!
- yoona
dziękuje dziewczyny za informacje
rufka a możesz napisać na czym to właściwie polega ? bo wiem, że te ich usługi są dość kompleksowe i obejmują nawet spotkania z psychologiem, to prawda?

- rufka
tak, ja zaczelam od psychologa bo jak sie okazuje problem utraty motywacji czy chęci do działania siedzi własnie w głowie
potem zostałam skierowana do dietetyka io tam został ustalony plan diety, w dalszej kolejności też treningów itd. Jestem po 3 miesiącach walki o lepszą wersję siebie i póki co wszystko idzie jak z płatka 

- yoona
rufka dzięki wielkie za informacje
jestem już po pierwszym kontakcie telefonicznym i już w następnym tygodniu idę na pierwsze spotkanie do poradni. Szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać tym bardziej, że wczoraj wieczorem znów poległam i najadłam się chipsów...

- rufka
yoona jesteś już po konsultacji prawda? Daj znać jak wrażenia, jestem ciekawa! Generalnie domyślam się, ze Twoja reakcja będzie podobna do tego co ja czułam ale przeczytać coś pozytywnego zawsze miło 

- Juleczka
ćwiczenia w domu to super sprawa
Trzeba jednak wiedziec jak prawidlowo je wykonywać. Ja wlasnie ostatnio zainwestowalam w siebie i zakupilam orbitreka do domu https://sklep.spokey.pl/pol_m_Sporty_Fi ... i-394.html - akurat mam zaufanie do marki spokey bo ich sprzet jest dobrej jakosci. Teraz cwiczy mi sie bardzo przyjemnie i bezstresowo - na dluzsza metę to bardzo oplacalne w stosunku do ciaglych oplat za wizyty na silowni miejskiej

- yoona
tak tak już po
No generalnie wrażenia mega pozytywne i na pewno będę te spotkania kontynuować. Już co nie co świta mi w głowie i czuje, ze jeszcze kilka spotkań z Panią Olga i będzie rewelacyjnie
No a potem dieta i treningi
do lata będzie i forma i super samopoczucie 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu