porady odnośnie antykocncepcji

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
gość

porady odnośnie antykocncepcji

Post autor: gość »

Cześć forumowiczki! Od niedawna zastanawiamy się z chłopakiem nad wyborem metody antykoncepcji. Chciałabym udać się do profesjonalnego ginekologa, który odpowiedziałby mi na kilka pytań. Znacie może dobrego ginekologa w Warszawie? Czekam na wasze odpowiedzi.
Awatar użytkownika
wariatka

Re: porady odnośnie antykocncepcji

Post autor: wariatka »

W Warszawie to z pewnością jest kilku naprawdę dobrych ginekologów do których warto się zgłosić. A czy już wiesz na jaką antykoncepcję chciałabyś się zdecydować? Bo ja ze swojej strony mogę polecić tabletki vines, które przyjmuję już ponad rok i nadal mam tyle samo kg, taką całą cerę i włosy. Jedynie co to w sypialni bardzo wiele pozytywnych rzeczy się zadziało. No ale po to się przecież przyjmuje te tabletki :P
Mażka

Re: porady odnośnie antykocncepcji

Post autor: Mażka »

gość pisze: ↑30 maja 2021, 20:38 Cześć forumowiczki! Od niedawna zastanawiamy się z chłopakiem nad wyborem metody antykoncepcji. Chciałabym udać się do profesjonalnego ginekologa, który odpowiedziałby mi na kilka pytań. Znacie może dobrego ginekologa w Warszawie? Czekam na wasze odpowiedzi.
Gdyby przydarzyła wam się wpadka to pamiętajcie, że dalej można legalnie przerwać ciążę, poczytajcie sobie o tym na blogu klinikastonava.cz
ODPOWIEDZ