problemy z jelitami

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Awatar użytkownika
Tina1961

problemy z jelitami

Post autor: Tina1961 »

Hej wam! Szukam rozwiązania moich problemów z jelitami. Od jakiegoś czasu borykam się z różnymi dolegliwościami, które utrudniają mi normalne funkcjonowanie. W końcu dowiedziałam się o SIBO i zaczęłam zgłębiać temat. Okazało się, że może to być właśnie to, co powoduje moje dolegliwości. Jestem bardzo zmotywowana, żeby w końcu pozbyć się tych problemów i cieszę się, że znalazłam to forum, gdzie mogę podzielić się swoimi doświadczeniami i dowiedzieć się więcej o SIBO. Mam nadzieję, że razem uda nam się znaleźć skuteczne rozwiązanie i odzyskać zdrowie. Trzymajcie kciuki! :P
zomelka

Re: problemy z jelitami

Post autor: zomelka »

A stosujesz już jakieś probiotyki?? Jeśli nie, to warto zacząć. Tak naprawdę to to jest podstawa, poza odpowiednio dobraną , łagodną dietą. Od koleżanki, która również ma problemy jelitowe, słyszałam że Sanprobi IBS świetnie działa i przynosi ulgę.
alex

Re: problemy z jelitami

Post autor: alex »

Jak potrzebujesz rzetelnych informacji o badaniach klinicznych, odwiedź stronę clinicalbs.com. To miejsce, gdzie znajdziesz szczegółowe dane o aktualnie prowadzonych badaniach oraz możliwościach uczestnictwa w nich. Takie badania są istotnym krokiem w rozwoju medycyny, a Twoje wsparcie może pomóc w tworzeniu nowych terapii.
ODPOWIEDZ