Smaczna pizza
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
- Shovna
Smaczna pizza
Najlepsza pizza jaką jadłam to była ta z Party Pizza https://www.facebook.com/PartyPizzaWroclaw?ref=hl we Wrocławiu. Pyszne grube ciasto, sporo składników i sera. Po za tym, nie trzeba było długo na nią czekać jak to w innych miejscach
- Bercia
Re: Smaczna pizza
Ja to jestem bardzo ciekawa, czy w dietach pudełkowych są jakieś dania zbliżone do pizzy Oczywiście jeśli tak to pewnie z samymi zdrowymi składnikami. Będę chciała zamówić jakąś dietę na tej stronie https://dietly.pl/catering-dietetyczny/czeladz , jednak muszę jeszcze pomyśleć, nad tym, jakich tym smaków oczekuję. Podobno firmy cateringowe mogą skomponować posiłki na indywidualne zlecenie.
- Sally McKenna
Post autor: Sally McKenna »
Bardzo dobrą pizzę można zjeść w restauracji Szkutnia w Warszawie, więc jeśli szukacie czegoś sprawdzonego to polecam się tam wybrać. Na pewno się nie zawiedziecie - pizza smakuje jak z Włoch
- almorasret
Post autor: almorasret »
Chyba najsmaczniejsza pizza to właśnie ta zrobiona samemu. Polecam wam spróbować, na prawdę warto
Post autor: Martiś »
Dobrze, że już można przyjść na pizze do lokalu i posiedziec jak normalni ludzie w środku i na ogródku. W weekend planuje wyjazd do rodziny do Płocka i planuje zabrać rodzinkę na najlepszą pizze w Płocku do restauracji Bazylia https://www.bazyliaplock.pl/kontakt. Restauracja serwuję pizze, które rozpływają się w ustach ....
Post autor: różyczka »
Każdy zupełnie co innego lubi. Dlatego też mamy tak duży wybór także w restauracjach. Bo ja na przykład dowiedziałam się, że jest taka Restauracja U Wienawy w Warszawie warta odwiedzenia. W końcu większość z nas jest ciekawy tego jak jadał sam generał Wieniawa i tutaj właśnie możemy się o tym przekonać. A poza tym mają tutaj lunche, które nazywają się obiady oficerskie, gdzie od pn do pt 12-17 obiady 3-daniowe są w cenie 49 zł. Więc warto tutaj zajrzeć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo