Smart Kid Belt
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Smart Kid Belt
Post autor: kamiś000 »
No cóż - dzieci rosną i nadszedł czas na decyzję czy kupować kolejny fotelik czy może zamiennik jak pasy Smart Kid Belt. Kosztują niewiele i zawsze można je mieć pod ręką na wszelki wypadek. Ktoś z was używa na co dzień? Macie jakieś inne pomysły?
Re: Smart Kid Belt
Post autor: karuś321 »
Mogę powiedzieć, że to urządzenie, które każdy w zasadzie mógłby mieć w swoim aucie na wszelki wypadek, w sytuacji kiedy np. odbieramy dziecko znajomych. Ja używam jako standard na rzecz podkładki.
- devi992
Ja mogę tylko polecić stronę https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 do przeczytania. Mamy dla najstarszego syna i sprawdza się super. Przy okazji jak ktoś go ma odbierać zawsze zostawiamy mu w plecaku aby nie było problemów.
Post autor: Miłoszewska »
Ciekawy artykuł. Szczególnie takie zachowanie konkurencji, polegające na zlecaniu nierzetelnych testów powinno się wręcz piętnować. Niestety wielu przeczyta i uzna wynik za dobry, bo nie wczyta się w szczegóły tylko w podsumowanie. Szkoda że musimy tak się pilnować. Dobrze że producent Smart Kid Belta pokazuje, że są takie testy ustawione. I to robione przez takie instytucje które w teorii powinny miec jakieś tam zaufanie.devi992 pisze: ↑11 paź 2020, 20:14 Ja mogę tylko polecić stronę https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 do przeczytania. Mamy dla najstarszego syna i sprawdza się super. Przy okazji jak ktoś go ma odbierać zawsze zostawiamy mu w plecaku aby nie było problemów.
Post autor: Kędziorka »
Dokładnie. No bo jak można manipulować takimi danymi. Przecież wielu opiera się właściwie tylko na testach, więc one powinny być wykonane tak, by nie było żadnych wątpliwości co do ich rezultatów. A nie każdy przecież będzie wnikać w całą procedurę testową by wyłapać fałszowanie jak w tym przypadku. Gdyby nie ten artykuł to bym na to nie wpadła. Dobrze że producent Smart Kid Belt o tym wspomina.Miłoszewska pisze: ↑09 lis 2020, 14:51Ciekawy artykuł. Szczególnie takie zachowanie konkurencji, polegające na zlecaniu nierzetelnych testów powinno się wręcz piętnować. Niestety wielu przeczyta i uzna wynik za dobry, bo nie wczyta się w szczegóły tylko w podsumowanie. Szkoda że musimy tak się pilnować. Dobrze że producent Smart Kid Belta pokazuje, że są takie testy ustawione. I to robione przez takie instytucje które w teorii powinny miec jakieś tam zaufanie.devi992 pisze: ↑11 paź 2020, 20:14 Ja mogę tylko polecić stronę https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 do przeczytania. Mamy dla najstarszego syna i sprawdza się super. Przy okazji jak ktoś go ma odbierać zawsze zostawiamy mu w plecaku aby nie było problemów.
Post autor: Bardas »
mam u siebie pasy smart kid belt kupilam je dla starszych dzieci. jestem zadwolona z tego zakupu...
bardzo sie sprawdza, moi rodzice i tesciowie tez maja w swoich autach to urzadzenie.
warto oczywiscie poczytac o produkcie, ale przede wszystkim samemu sprawdzic.
bardzo sie sprawdza, moi rodzice i tesciowie tez maja w swoich autach to urzadzenie.
warto oczywiscie poczytac o produkcie, ale przede wszystkim samemu sprawdzic.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo