tania apteka stacjonarna

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
doska

tania apteka stacjonarna

Post autor: doska »

Drodzy, które apteki stacjonarne polecacie? Rodzice narzekają że w ich aptece mocno podrożało i chciałabym im znaleźć jakąś tańszą alternatywę, jak z cenami w doz?
beliska

Re: tania apteka stacjonarna

Post autor: beliska »

regularnie kupuję w DOZ, wydaje mi się, że to jedna z tańszych aptek. Mam niedaleko domu i kupuję w tej aptece od kilku lat, nie mogę narzekac na ceny
zusiaka

Post autor: zusiaka »

W moim DOZie ceny trzymają się jak dawniej, nie podrożały moje leki, kupuję u nich od dawna i uważam, że to dobry wybór, nie ma co przepłacać za leki.
Awatar użytkownika
lola

Post autor: lola »

To prawda - w aptekach DOZ ceny nie rosną już od jakiegoś czasu. Także leki refundowane są u nich tańsze niż w aptekach konkurencji. W dzisiejszych czasach to świetna wiadomość, każdy z nas oszczędza gdzie może więc warto to wiedzieć.
Lalalaa

Post autor: Lalalaa »

Też mi się wydaje, że w dozie mają najlepsze ceny, ja tam swoje leki kupuję stacjonarnie, więc na pewno bym odczuła, gdyby jakoś mocno podnieśli ceny. W sklepach na codziennych zakupach to się da odczuć od razu, a w aptece na szczęście jeszcze nie przepłacam.
ODPOWIEDZ