Terapia głosu – czy naprawdę pomaga?
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
- Szczepan93
Terapia głosu – czy naprawdę pomaga?
Post autor: Szczepan93 »
Cześć! Nie radzę sobie ze stresem, często boli mnie gardło i mam szczękościsk. Zacząłem zastanawiać się czy może warto byłoby zapisać się na terapię głosu. Czy ktoś z Was chodził na takie zajęcia?
- Dżoana
Re: Terapia głosu – czy naprawdę pomaga?
Chodziłam w Łodzi i bardzo polecam. Więcej na temat terapii głosu przeczytasz na stronie http://www.poradniasalomon.pl/terapia-glosu-lodz-karolina-barycka-kozyra. Polecam serdecznie, jeśli chcesz pozbyć się tych przykrych dolegliwości.
- Morzana95
Terapia głosu to coś, czego powinien spróbować każdy. Takie zajęcia pozwalają się rozluźnić, poznać bardziej siebie i swoje ciało.
- Juleczka
Ja akurat nie słyszałam o czymś takim ale jeśli boli Cię gardło to może warto spróbować wziąć tabletki na gardło Neo-angin On świetnie radzi sobie z infekcjami,stanami zapalnymi dlatego warto na bolące gardło brać własnie ten preparat. Jest dostępny zarówno w sprayu jak i pod postacią tabletek : bez cukru lub o smaku wisniowym https://conagardlo.pl/ Warto więcej poczytac na temat tego leku. Możesz dać też znać jak poszło na tej terapii 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo