Wybór kawy
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
- Lara
Re: Wybór kawy
Chętnie wypróbuję. Mam od niedawna ekspres ciśnieniowy delonghi opinie słyszałam jak najlepsze, więc się w końcu zdecydowałam na zakup. Sporo się też mówi o tym ekspresie na różnych portalach https://www.spidersweb.pl/2019/01/delon ... crema.html Jestem jak najbardziej zadowolona, ale chce jeszcze jakiś czas sobie dać na testowanie, żeby wydać własną opinię. Mam nadzieję, że będzie bardzo pozytywna, tak jak do tej pory.
- suzy
A próbowaliście kawy zielonej? Ja zdecydowanie polecam sportowcom i osobom dbających o linię, bo czytałam, że podkręca metabolizm i pomaga efektywniej spalać tłuszcz! Nie dostaniecie w każdym sklepie, najlepiej w takim ze zdrową żywnością typu KRUKAM.PL
- Juleczka
Jest teraz sporo tych kaw do wyboru. Jednak praktycznie kazda byla niedobra - jak sie okazalo winien temu byl ekspres - sluzy mi juz wiele lat i najwyrazniej zaczal ostatnio odmawiac posluszenstwa. Na szczescie udalo sie oddac go do naprawy w dobre rece https://ekspresowy-serwis.pl/ i znow moge cieszyc sie aromatyczną kawą
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo