Wzdęcia
Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
- magusia
- misiowa
Re: Wzdęcia
Właśnie takie jedzenie w pośpiechu powoduje często wzdęcia a jak dochodzi do tego stres to już u mnie wzdęcie murowane
Mi pomaga ulgasim, to takie małe tabletki ale niezwykle skuteczne, także wypróbuj myślę, że i tobie pomogą. Dostaniesz je w każdej aptece bez recepty.
akz

akz
- Parmina
Jeśli wzdęcia sie długo utrzymują to należy iść do lekarza. Moja znajoma zlekceważyła takie symptomy i potem musiała sie leczyć proktologicznie.Dobrze ze trafiła na znakomity zespół doc. Kołodziejczak ze Szpitala św.Elżbiety na Mokotowie. Tam ją wyleczono.
- lollinda
też ulgasim stosuję na wzdęcia, bardzo szybko działa, jeedna tabletka wystarczy, bo ma sporą dawkę tego składnika. Niedrogi a skuteczny i mogą go brać także diabetycy. Ja mam w pogotowiu bo po przejedzeniu, jak sobie robie większą ucztę to od razu mi jelita rozsadza
- baina
Mi od dluzszego czasu dokuczaly mdlosci, wzdecia... bylam bardzo zaniepokojona, lekarz zalecil gastroskopie ale wiadomo jakie sa terminy na NFZ, na cale szczescie znajomy polecil mi fajne centrum medyczne Alfa Medica w Czestochowie i tam sie wybralam, maja tam bardzo dobrego gastrologa. Robia tez gastroskopie rowniez z badaniem histopatologicznym . Opieka naprawde na najwyzszym poziomie
- lollinda
pewnie lekarz kazał ci do gastroskopii coś na wzdęcia brać, moi rodzice nie tak dawno robili sobie przesiewowe badania i im ulgasim poleciłam, bo kazał lekarz coś wlaśnie tego typu brać, a to wiem ze skuteczn.
- kokossisi
na pewno na wzdęcia jest polecany koper włoski, mięta, ogólnie to są dobre zioła na niestrawność i przejedzenie, ale według mnie przy wzdętym brzuchu są średnio skuteczne. Wolę ulgasim, szybko rozbija niechciane pęcherzyki powietrza i jest niedrogi.
Post autor: Danuśia »
Takie dolegliwości mogą być spowodowane wieloma czynnikami. Więc na Twoim miejscu na początku zbadałabym się w kierunku
helicobacter pylori, która powoduje podobne objawy. Jeśli zaczniesz leczenie, warto kupić również ten suplement https://mynarum.com/narimax-kapsulki-20 ... 60,84.html, który uzupełni florę bakteryjną, która zostanie przy leczeniu antybiotykiem naruszona.
helicobacter pylori, która powoduje podobne objawy. Jeśli zaczniesz leczenie, warto kupić również ten suplement https://mynarum.com/narimax-kapsulki-20 ... 60,84.html, który uzupełni florę bakteryjną, która zostanie przy leczeniu antybiotykiem naruszona.
- morena
Ja biorę lek z apteki w kroplach - Esputicon, który kupuję niedrogo online w aptece Miro https://aptekamirowska.pl/esputicon-p-g ... e-5-g.html Bardzo skutecznie walczy ze wzdęciami. Stosuję go 4 razy na dobę po 2 krople po posiłkach i przed snem i to jest dla mnie bardzo dobra dawka. Wypróbujcie sobie te krople, sądzę że i u was się sprawdzą.
- ula24
Jeśli macie wzdęcia, problemy z trawieniem to zobaczcie na suplement Flat Belly z https://gloowi.pl/ . Wspomaga cały układ pokarmowy w tym także wątrobę. Ale najlepiej właśnie reguluje wzdęcia. Suplement jest bezpieczny, z dobrym składem, nie ma żadnej zbędnej chemii ani wypełniaczy. Kapsułki są wegańskie także każdy tak naprawdę może go stosować.
maka orkiszowa bio
maka orkiszowa bio
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu