zdrowie emocjonalne

Dobre rady o zdrowiu i samopoczuciu - opisujemy sposoby domowego leczenia, jak i apteczne preparaty. Polecamy produkty, jak i ostrzegamy przed niedobrymi suplementami. Żyj zdrowo! Dołącz do nas
Awatar użytkownika
Jasmina

zdrowie emocjonalne

Post autor: Jasmina »

Hej. Potrzebuję porady dotyczącej zdrowia emocjonalnego. Przez ostatnie kilka miesięcy miałam problemy ze zdrowiem psychicznym, które wpływają na moje codzienne życie. Próbowałam wszystkiego, co w mojej mocy, aby poradzić sobie z tym problemem, ale nie udało mi się. Dlatego postanowiłam zasięgnąć porady specjalisty. Szukam psychologa w Łodzi, ale nie wiem, który będzie dla mnie odpowiedni.
Czy ktoś może mi polecić dobrego psychologa? Chciałabym znaleźć kogoś, kto ma doświadczenie w pracy z problemami zdrowia emocjonalnego i kto będzie w stanie mi pomóc. Wiem, że to trudne pytanie, ale bardzo bym prosiła o jakieś sugestie.
Dziękuję za wszelkie porady :)
Miłoszek

Re: zdrowie emocjonalne

Post autor: Miłoszek »

Istnieje wiele sposobów na dbanie o zdrowie, od zdrowej diety po aktywność fizyczną. Jednak warto również pamiętać o korzystaniu z rzetelnych źródeł informacji, takich jak https://zdrowie.pzu.pl/ aby być na bieżąco z nowinkami w medycynie.
ODPOWIEDZ